Radvanjska bolja od Kvitove

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Okt.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radvanjska bolja od Kvitove

Poljakinja Agnješka Radvanjska pobedom je startovala na završnom VTA turniru sezone, koji se do nedelje igra u Istanbulu za nagradni fond od 4,9 miliona dolara.
Radvanjska je u prvom kolu „bele grupe” savladala branioca titule, Čehinju Petru Kvitovu, sa 2:0 u setovima – 6:3, 6:2.
Kasnije večeras u okviru „bele grupe” još se sastaju Ruskinja Marija Šarapova i Italijanka Sara Erani, dok u „crvenoj grupi” igraju Amerikanka Serena Vilijams i Nemica Angelika Kerber.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radvanska zabeležila prvu pobedu u Istanbulu

Izvor: Press, 23.Okt.2012

Poljska teniserka Agnješka Radvanska pobedom je startovala na završnom WTA turniru sezone, koji se do nedelje igra u Istanbulu za nagradni fond od 4,9 miliona dolara...Radvanska je danas u prvom kolu "bele grupe" savladala branioca titule, Čehinju Petru Kvitovu, sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:2...Kasnije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.