Raduljica ide u Kinu

Izvor: RTS, 21.Sep.2014, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica ide u Kinu

Miroslav Raduljica, centar srpske reprezentacije i jedno od otkrovenja nedavno okončanog Mundobasketa, karijeru će nastaviti u Kini, prenosi istaknuti portal "Sportando".

Reprezentacija Srbije na Mundobasketu je imala nekoliko otkrovenja. Među njima je svakako i Miroslav Raduljica. Sjajni centar je postao meta brojnih klubova zahvaljujući odličnim partijama u Španiji, a kako prenosi renomirani portal Sportando, odlučio je da prihvati onu iz Kine.

Kako taj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << portal prenosi, pozivajući se na izjavu čelnika Šandonga, Raduljica je potpisao jednogodišnji ugovor sa tim klubom.

Za srpskog reprezentativca, koji je tokom Svetskog prvenstva postizao 13 poena po meču, uz nešto preko četiri i po skoka, interesovalo se nekoliko jakih evropskih klubova, među kojima i Real Madrid.

Ponuda iz Kine, vredna, navodno, dva miliona dolara, ipak je bila previše dobra da bi se odbila. Uz to, prvenstvo u toj zemlji završava se u februaru, što Raduljici dozvoljava da se vrati u Evropu i igra Top 16 Evrolige. Možda se vrati u NBA ligu, gde upravo u tom periodu počinje plej-of.

Miroslav Raduljica počeo je karijeru u FMP Železniku, a igrao je i za Azovmaš, Partizan, Albu, Efes i Milvoki.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.