Radovanović: Kjevo ima veliki potencijal

Izvor: Press, 29.Avg.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovanović: Kjevo ima veliki potencijal

Ekipa iz Verone je proteklu sezonu završila dva mesta iznad crte, tako da će ambicija i za novu kampanju pre svega biti opstanak u eliti.
-Naš cilj je opstanak u ligi, da ove godine do cilja dođemo malo ranije nego prošle godine, kada smo se borili do pretposlednjeg kola - kaže Radovanović.
26-godišnji vezista je bio zadovoljan tokom priprema.
-Odradili smo veoma jake pripreme, što je u Italiji normalno, kako bi održali kondiciju za celu sezonu. Ja sam odradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << cele pripreme, došlo je dosta igrača tako da se i konkurencija pojačala. Svaki trening, svaki minut na terenu je veoma bitan i mora da se iskoristi. Ove sezone želim da budem zdrav, sve ostalo će doći - rekao je Radovanović.

Radovanović smatra da se njegova ekipa pojačala iskusim i dobrim igračima.
-Doveli smo mnogo kvalitetnih igrača i poznata imena u italijanskoj ligi, kao što su Maksi Lopez, Birsa iz Milana, Skelota i Botu iz Intera. Ostao je kostur tima prošle godine, tako da na papiru imamo dobru ekipu. Potencijal Kjeva nema granica - rekao je Radovanović.
Srpski fudbaler je dodao da se nada da će svojim nastupima za klub iz Verone uspeti da se nametne novom selektoru Srbije, Diku Advokatu.
-Prošle sezone sam odigrao kvalitetno veliki broj utakmica u kontinuitetu. Verujem da će tako biti i ove godine. Na meni je da se nametnem svojim dobrim igrama u Kjevu - zaključio je Radovanović.
Kjevo će igrati na otvaranju nove sezone, protiv šampiona Juventusa u subotu, 30. avgusta od 18 časova.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Radovanović: Kjevo ima veliki potencijal

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2014

Fudbalska sezona u Italiji je krenula prošlog vikenda utakmicama Kupa Italije, a ove subote kreće i Serija A, gde će jedan od predstavnika Srbije biti i Ivan Radovanović, član Kjeva. . . Ekipa iz Verone je proteklu sezonu završila dva mesta iznad crte, tako da će ambicija i za novu kampanju pre...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.