Radonjić: Verujem u iznenađenje u Atini protiv Panatinaikosa

Izvor: Blic, 04.Dec.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Verujem u iznenađenje u Atini protiv Panatinaikosa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veruje da njegova ekipa može da napravi iznenađenje u Atini protiv Panatinaikosa u Evroligi, uprkos "vrućem" dočeku koji spremaju navijači grčkog tima.

"Niko nije mogao da pretpostavi da će duel Zvezde i Panatinaikosa odlučivati o plasmanu u Top 16 fazu. Biće puna hala, ne samo zbog značaja meča, već i zbog odnosa Zvezde sa drugim grčkim klubom, Olimpijakosom. Igrači Panatinaikosa su iskusniji, imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliki broj košarkaša na bekovskim i centarskim pozicijama i tu će pokušati da iskoriste naš nedostatak. Imamo veliku želju da napravimo iznenađenje u Atini", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On je naglasio da Raško Katić još nije potpuno spreman, ali da je veoma motivisan da zaigra u Atini.

Radonjić se osvrnuo na potencijalno pojačanje na poziciji krilnog centra, umesto povređenog Luke Mitrovića.

"Sačekali smo analizu njegove povrede i razmatramo situaciju na tržištu. Nećemo ishitreno donositi odluke, jer nam je bitno da novajlija, osim igračkih, ima i ljudske kvalitete", naveo je on.

Košarkaši Crvene zvezde do sada su u D grupi Evrolige zabeležili dve pobede i pet poraza, a Panatinaikos ima učinak 3-4.

Utakmica osmog kola Evrolige između Panatinaikosa i Crvene zvezde igra se u petak od 20.30 u Atini.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Verujem u iznenađenje u Atini protiv Panatinaikosa

Izvor: Dzungla.org, 04.Dec.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veruje da njegova ekipa može da napravi iznenađenje u Atini protiv Panatinaikosa u Evroligi, uprkos „vrućem“ dočeku koji spremaju navijači grčkog tima.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.