Radonjić: Predstoji nam mnogo rada

Izvor: B92, 23.Okt.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Predstoji nam mnogo rada

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je loš početak meča koštao njegovu ekipu ubedljivog poraza od Reala u Madridu (98:71).

“Imamo problema sa povredama, posebno se to odnosi na Luku Mitrovića. Nismo dobro počeli utakmicu, bili smo nešto bolji od završnice treće četvrtine. Moramo vredno da radimo i da uključimo naše mladiće u igru. Predstoji nam mnogo rada“, rekao je trener crveno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Centar Zvezde Majk Cirbes kaže da njegov tim nije odigrao dobro i dodaje:

“Došli smo da se borimo, ali trenutno imamo mnogo problema sa povredama. Moramo mnogo da se poboljšamo u budućnosti i radimo na tome, čeka nas još mnogo evroligaških mečeva“.

Logično, trener Reala Pablo Laso bio je zadovoljan prikazanim.

“U prvom poluvremenu smo bili sjajni i u napadu i u odbrani, igrali smo čvrstu odbrani i nismo im dozvoljavali otvorene šuteve. Dobro smo počeli i drugo poluvreme, ali uveli smo nove igrače kada smo poveli +40, čak smo i neke igrače koristili na nekim pozicijama koje inače ne igraju, a sve kako bismo rasli kao tim“.

I Zvezda i Real sada imaju skor 1-1, crveno-beli u trećoj rundi gostuju Himkiju u Podmoskovlju, dok Madriđani gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić i Cirbes: Falio nam je Mitrović, ima još mnogo da se igra u Evroligi

Izvor: Blic, 23.Okt.2015

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i centar Maik Cirbes posle poraza od Reala (98:71) u drugom kolu Evrolige rekli su da im je u Madridu mnogo nedostajao povređeni kapiten Luka Mitrović..."Muče nas problemi sa povredama, pogotovo nam je nedostajao Luka Mitrović. Loše smo ušli u utakmicu. Bili...

Nastavak na Blic...

Radonjić: Mnogo rada je pred nama...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2015

"Nismo odigrali dobru utakmicu", dodao je Cirbes..Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Reala u Madridu rezultatom 98:71 u utakmici drugog kola Evrolige. Trener Dejan Radonjić je posle lošeg izdanja u španskoj prestonici još jednom podsetio na Zvezdine velike probleme s povredama...."Trenutno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Radonjić: Predstoji nam puno rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle ubedljivog poraza od Reala u Madridu (98:71) da njegovoj ekipi predstoji puno rada u nastavku sezone..."Trenutno imamo puno problema sa povredama, posebno nam nedostaje Luka Mitrović. Nismo dobro otvorili utakmicu. Igrali smo bolje od finiša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.