Radonjić: Ozbiljno protiv Cibone, imamo imperativ pobede

Izvor: Press, 30.Nov.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ozbiljno protiv Cibone, imamo imperativ pobede

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, rekao je danas da je ekipa ima veliku obavezu da pobedi Cibonu u ABA ligi i pored velikog umora.
             "U goste nam dolazi klub sa izuzetno bogatom istorijom. Nakon osvajanja ABA lige ušao je u jednu fazu stabilizacije. Cibona je u ovu sezonu ušla sa timom koji očigledno nije mogao da odgovori željama i ambicijama. Ipak, sada u totalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << drugačijem ambijentu nam dolazi jer je napravljen niz promena koje su pozitivno uticale na tim i podigle njegov kvalitet", rekao je Radonjić za klupski sajt.
On je poručio da bi se Zagrepčani sigurno borili za vrh tabele da su sa aktuelnim sastavom počeli sezonu.
"Tu su sada igrači iza kojih su velike karijere, kao i mladi sa velikim talentom. Biće rastereceni sa željom da iskoriste naš imperativ. Moramo da odgovorimo na obavezu koja je pred nama i kvalitetnom odbranom, maksimalnom koncentracijom i ozbiljnim pristupom pokušamo da kontrolišemo situaciju", naveo je crnogorski stručnjak.
Radonjić ističe da crveno-beli ne smeju da dozvole da rasterećenost Cibone dođe do izražaja, već kvalitet njegovog tima.
"Cibona zaslužuje apsolutni respekt. Svesni smo da nece biti lako, iza nas je samo jedan trening posle Reala, ali moramo da budemo da visini zadatka. Opterećeni smo problemima, zbog cega nam je pomoć navijača još potrebnija", zaključio je Radonjić.
Utakmica 12. kola regionalne ABA lige između Crvena zvezde i Cibone na programu je večeras od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Nismo uigrani, ali želimo pobedu

Izvor: Beta, 30.Nov.2015

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da njegova ekipa u predstojeću utakmicu protiv Crne Gore ulazi sa velikom željom za pobedom i pored neuigranosti ekipe. "Skup velikih igrača u svetu vaterpola. Novi selektor, ogroman motiv.. Sastaju se iste škole vaterpola. Mi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.