Radonjić: Nismo odigrali loš meč

Izvor: B92, 06.Dec.2013, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Nismo odigrali loš meč

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su kvalitet i iskustvo igrača Panatinaikosa odlučili pobednika, kao i da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće.

"Sve se na kraju svelo na jedan meč, koji je i nama i njima mnogo značio. Oni su imali kvalitet i iskustvo, što je presudilo pobednika. Mi smo ovde došli sa željom da pobedimo i bili smo blizu toga, ali je nedostajalo sreće u ključnim trenucima", rekao je Radonjić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda je poražena u Atini od Panatinaikosa, pa je tako ostala bez šansi za plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

"Pravili smo dosta grešaka u napadu, dosta smo promašivali s linije za slobodna bacanja, dok smo sa druge strane bili prilično dobri u odbrani. Na kraju nismo odigrali loš meč, međutim, nismo donosili prave odluke u određenim trenucima", rekao je Radonjić.

Zvezda će u devetom kolu Evrolige u Beogradskoj areni dočekati Laboral Kuču, koja je pobedom nad Lijetuvos ritasom obezbedila plasman u TOP 16 fazu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Presudilo je njihovo iskustvo, nismo imali sreće u ključnim trenucima

Izvor: Blic, 06.Dec.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su kvalitet i iskustvo igrača Panatinaikosa odlučili pobednika meča u osmom kolu Evrolige, kao i da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće...Crveno-beli su porazom u Atini sa 63:69 ostali bez šansi za plasman u top 16 fazu, pošto je i Laboral...

Nastavak na Blic...

RADONJIĆ: Mnogo grešaka i promašenih bacanja dovelo do poraza

Izvor: Kurir, 07.Dec.2013, 00:00

Mi smo došli sa željom da pobedimo i bili smo blizu toga, ali je nedostajalo sreće u ključnim trenucima, rekao je trener Crvene zvezde..Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su kvalitet i iskustvo igrača Panatinaikosa odlučili pobednika meča, kao i da je njegovoj ekipi nedostajalo...

Nastavak na Kurir...

Radonjić: Grešili smo kada je bilo najvažnije

Izvor: Dzungla.org, 07.Dec.2013

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić nije nezadovoljan igrom svog tima, ali jeste reakcijama u presudnim trenucima duela sa Panatinaikosom.Porazom u Atini crveno-beli su dva kola pre kraja prvogdela takmičenja izgubili sve šanse da se plasiraju u Top 16.- Sve se na kraju svelo na jednu utakmicu,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.