Radonjić: Još da se vrate Lazić i Vilijams...

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Još da se vrate Lazić i Vilijams...

"Ako bismo u utorak trenirali u kompletnom sastavu, to bi nam bilo najveće zadovoljstvo i podstrek za ono što dolazi", poručio je trener Zvezde posle pobede protiv Mega Leksa.

Foto: MN Press

Prazna hala, problem sa povredama i dolazak neugodnog Mega Leksa nije omeo planove Crvene zvezde Telekom.

U prvom kolu Superlige, u "zaključanom" Pioniru, tim Dejana Radonjića ostvario je rutinsku pobedu i trijumfalno počeo napad na titulu. Egal meč odigran je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u prvih 20 minuta. U većem delu drugog poluvremena, na parketu je "viđen" samo jedan tim.

"Početak utakmice generalno smo odigrali sa slabijom odbranom. Mega je igrala odlično i koristila sve situacije da poentira. U napadu smo držali kontrolu u napadu, a u nastavku smo popravili i odbranu i nastavili dobro da igramo u ofanzivi. Pogodili smo par šuteva spolja, a dobrom igrom u kontranapadu napravili smo prednost i slavili", složio je utiske posle utakmice trener Zvezde Dejan Radonjić.

U nedelju nije mogao da računa na povređene Markusa Vilijamsa i Branka Lazića. Marko Tejić je zaigrao posle meča pauze, iako nije bio potpuno spreman.

"Sada se okrećemo duelu protiv Žalgirisa. Nadam se da će u utorak svi igrači biti na treningu posle dugo vremena i da ćemo moći da vežbamo sa kompletnom ekipom. To bi nam bilo najveće zadovoljstvo i podstrek za ono što nas očekuje", dodao je Radonjić.

Posle gostovanja Žalgirisu (petak), crveno-bele očekuje meč protiv Metalca u Valjevu. Potom u Beograd dolazi Panatinaikos, na "generalnu probu" Zvezde za "jadransko" polufinale protiv Partizana.

"Bez sumnje, očekuje nas to, jako teško gostovanje u Valjevu. Međutim, ono na šta se u ovom trenutku fokusiramo je povratak povređenih igrača u trenažnih proces. Nije nam bio prvi put da igramo u nekompletnom sastavu. Tejić nije bio najspremniji, Lazić odsustvuje dugo vremena, sada nije bilo ni Markusa... Raduje me što smo još jednom kvalitetno reagovali na ovakvu situaciju i nadam se da ćemo dobro odraditi posao u narednom periodu", podvukao je Radonjić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.