Radnički bolji od Juga, trijumf Partizana za kraj

Izvor: RTS, 29.Mar.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički bolji od Juga, trijumf Partizana za kraj

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca napravili su malo iznenađenje pošto su na svom bazenu pobedili favorizovanu ekipu dubrovačkog Juga 13:12 (0:2, 4:4, 4:3, 5:3) u poslednjem kolu Triglav lige za prvaka. Partizan se pobedom nad Jadranom oprostio od takmičenja.

Vaterpolisti Radničkog napravili su sjajnu uvertiru uoči mnogo važnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča u četvrtak jer će se isti timovi sastati u polufinalu fajnal-fora.
Gosti su bolje počeli meč, poveli sa 2:0 preko Boškovića i Viskovića, ubrzo su stekli i tri gola prednosti, ali se borbeni Kragujevčani nisu predavali.
Vicešampion Srbije je u drugom poluvremenu vratio utakmicu u egal, igralo se "gol za gol" do finiša, u kojem je 20 sekundi pre kraja Marko Petković lob udarcem doneo Radničkom preokret i veliku pobedu nad renomiranim protivnikom.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Marko Ćuk sa tri gola, po dva su dali Dušan Marković, Srđan Vuksanović i Nikola Dedović. U redovima Juga istakao se Nikola Janović sa tri pogotka, dok je dva postigao Visković.
Vaterpolisti Partizana su se pobedom oprostili od regionalnog takmičenja nakon što su na bazenu na Banjici bili bolji od Jadrana rezultatom 12:6 (2:2, 2:1, 4:1, 4:2).
Najefikasniji na meču bio je Gilen sa četiri gola, Mandić je dodao tri, Vico dva, dok se za Jadran Sekulić dva puta upisao u strelce.
Crvena zvezda u poslednjem meču kola gostuje u Zagrebu ekipi Mladosti.
Tabela: Primorje 36 bodova, Jug 32, Radnički 22, Mladost 16, Jadran 16, Partizan 16, Mornar 12, Crvena zvezda 11.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sjajna uvertira za fajnal-for: Radnički 20 sekundi pre kraja šokirao Jug

Izvor: Blic, 29.Mar.2015

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca napravili su malo iznenađenje pošto su na svom bazenu pobedili favorizovanu ekipu dubrovačkog Juga 13:12 (0:2, 4:4, 4:3, 5:3) u poslednjem kolu Triglav regionalne lige za prvaka...Tako su napravili sjajnu uvertiru uoči mnogo važnijeg meča u četvrtak, jer će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.