Rad ne voli romantiku, Sloboda zaustavila Vošu, poraz Jagodine u Pazaru

Izvor: Blic, 13.Apr.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad ne voli "romantiku", Sloboda zaustavila Vošu, poraz Jagodine u Pazaru

Fudbaleri Rada pobedili su na stadionu na Banjici u gradskom derbiju ekipu OFK Beograda sa 1:0 u utakmici 23. kola Superlige Srbije. Pobede su u ovom kolu zabeležili i Hajduk, Partizan i Novi Pazar dok su se susreti između Radničkog iz Kragujevca i BSK-a (0:0) i niškog Radničkog i Donjeg Srema (1:1) završili nerešeno. Vojvodina je sa Slobodom igrala 2:2, dok je Crvena zvezda sa 4:1 savladala Spartak.

Strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedinog pogotka u duelu Rada i "romantičara" bio je Uroš Đurđević u 14. minutu, čime su "građevinari" sačuvali šanse za osvajanje četvrtog mesta na tabeli.

Gosti su od 83. minuta imali igrača manje na terenu, pošto je crveni karton zaradio Aleksandar Čavrić. Ipak u poslednjim trenucima meča i ekipa Rada ostala je bez isključenog Marka Stanojevića.

Važnu pobedu u borbi za opstanak zabeležio je Novi Pazar koji je kod kuće bio bolji od četvrtoplasirane Jagodine sa 2:1.

Novopazarci su do šestog prvenstvenog trijumfa došli zahvaljujući pogocima Admira Kecapa i Mladena Popovića.

Ekipa Hajduka iz Kule je u Smederevu takođe osvojila važna tri boda u borbi za opstanak, a strelac jedinog gola na meču bio je Milan Ćulum u 87. minutu.

Pogodaka nije bilo u Kragujevcu u duelu domaćeg Radničkog i ekipe BSK-a iz Borče. Na stadionu Čair u Nišu bodove su podelili Radnički i Donji Srem (1:1).

Crvena zvezda je bila sigurna na svom stadionu protiv Spartaka (4:1), dok je Vojvodina uprskala sve na "Karađorđu" protiv Slobode.

Iako je pre nekoliko dana pobedila šampiona Srbije, ekipu Partizana usred Beograda, sada fudbaleri Vojvodine nisu imali snage da se potpuno vrate u meč.

Naime, Užičani su preko Stojana Filipovića i Jovice Vasilića poveli sa 2:1, da bi Vranješ u 66. doneo poravnanje ali na kraju su domaći morali da se zadovolje samo bodom.

Superliga, 23. kolo:

Javor - Partizan 0:1 (0:1)


(Ilić 2p)

Smederevo - Hajduk 0:1 (0:0)

(Ćulum 87)

Radnički Kragujevac - BSK 0:0

Radnički Niš - Donji Srem1:1 (0:1)


(Ljubinković 53 - Teofanov 39)

Novi Pazar - Jagodina 2:1 (2:0)

(Kecap 21, Popović 39 - Stojanović 70)

Rad - OFK Beograd 1:0

(Đurđević 14)

Crvena zvezda - Spartak 4:1 (2:1)

(Milijaš 20, 35p, 58, Lazović 55 - Čović 26)

Vojvodina - Sloboda 2:2 (1:1)

(Alivodić 10, Vranješ 66 – Pilipović 31, Vasilić 52)

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JSL: Bez pobednika u Novom Sadu

Izvor: B92, 13.Apr.2013

U poslednjem meču 23. kola Jelen Superlige Vojvodina i Sloboda su u Novom Sadu odigrali nerešeno 2:2 (1:1)...Vojvodina je zadržala treću poziciju na tabeli sa 44 boda, dok je Sloboda šesta sa 31 bodom...U narednom kolu Vojvodina gostuje Hajduku u Kuli, dok Užičani dočekuju Javor...Domaći su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.