Raća Petrović pogodio iz penala

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 05:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raća Petrović pogodio iz penala

Srpski reprezentativac Radosav Petrović bio je strelac za Genčlerbirli u turskom Kupu.

Petrović je golom iz penala doneo prednost Genčleru sredinom prvog poluvremena protiv Cizrespora.

Na kraju je tim iz Ankare slavio ubedljivih 4:0, te ostvario treću pobedu u grupi H.

Srpski vezni igrač je postigao drugi gol ove sezone, koja mu je poslednja u redovima Genčlera. Meč je završio u 72. minutu, a bio je jedini Srbin na terenu.

Genčler je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 11 bodova obezbedio plasman u plej-of Kupa Turske.

U drugom meču dana Bešiktaš je savladao Sarijer 3:1, pa mu je za plej-of potreban bod u poslednjem kolu uprotiv lidera grupe F Rizerspora, koji je obezbedio plasman.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vojo Ubiparip se nameće u Lehu

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Srpski napadač Vojo Ubiparip nameće se u redovima poljskog Leha tokom zimskih priprema...Naš fudbaler je bio dvostruki strelac u ubedljivoj pobedi nad ukrajinskim Metalistom 5:0. Ubiparip je postigao prva dva gola svog tima, i to u prvih pola sata utakmice...Bivši igrač subotičkog Spartaka je od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.