RPL: Drugi poraz Muslina, Rostov do boda u 91. minutu

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RPL: Drugi poraz Muslina, Rostov do boda u 91. minutu

Fudbaleri Amkara doživeli su drugi uzastopni poraz na startu nove sezone ruske Premijer lige. Posle Tereka, četi Slavoljuba Muslina "uzela je meru" i Ufa, koja je u gostima slavila minimalnim rezultatom - 1:0. Jedini strelac na meču bio je Marsinjo iz jedanaesterca u 53. minutu.

U drugom odigranom meču u petak Kubanj je na domaćem terenu remizirao sa Rostovom - 2:2. Dvostruki strelac za tim iz Krasnodara bio je Ivelin Popov. Bugarin je prvo u šestom minutu glavom poslao loptu iza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << protivničkog golmana, dok je u 65. minutu bio precizan sa "bele tačke". Izjednačujući gol za Rostov bilo je delo Kalačeva u 25. minutu.

Vezni fudbaler je posle nespretne intervencije protivničke odbrane primio loptu na grudi i desnom nogom raspalio po lopti, koja je završila u donjem levom uglu gola domaćih. Kada su igrači Kubanja mislili da su zabeležili i drugu uzastopnu pobedu na startu prvenstva, Đakov se najbolje snašao u šesnaestercu Kubana u 91. minutu, doneo bod svojoj ekipi i postavio konačan rezultat.

RPL, 2. kolo:

Petak:

Amkar  - Ufa 0:1

(Marsinjo 53.)

Kubanj - Rostov 2:2

(Popov 6, 65 - Kalačev 25, Đakov 91.)

Subota:

Mordovija - CSKA Moskva 11.30

Zenit - Torpedo Moskva 15.00

Terek Grozni - Rubin Kazanj 18.00

Nedelja:

Dinamo Moskva - Spartak Moskva 11.30

Ural - Krasnodar 14.30

Arsenal - Lokomotiva Moskva 17.30

(Foto: MN Press, Tekst: Nemanja Banović)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

L1: Rems zaustavio šampiona

Izvor: B92, 08.Avg.2014

Fudbaleri Remsa odigrali su nerešeno 2:2 (2:1) protiv šampiona Francuske Pari Sen Žermena na otvaranju nove sezone Lige 1. ..Logično, u centru pažnje je bio Zlatan Ibrahimović. Kontroverzni Šveđanin postigao je oba gola za Parižane, ali je na samom startu meča propustio prililku da možda i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.