REZZIME DANA (subota): Zbog Tventea i PSV-a nikad srećnije prebiranje po korpi za otpatke!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (subota): Zbog Tventea i PSV-a nikad srećnije prebiranje po korpi za otpatke!

Pogledajte ko vam je 31. januara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI i TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Pre nego što vam predstavimo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ste vi prošli danas na kladionici da se osvrnemo i na naš učinak u rubric PREDLOZZI I TIPOVANJA. A mi se nismo proslavili, pošto smo pogodili samo polovinu od onoga što smo planirali. Čelsi, Real, Benfiku, Fener, pa i procenu da je susret Tunisa i Ekvatorijalne Gvineje najbolje zaobići. Ali, zaleteli smo se sa golovima na Marselj, Kristal Palas i Everton, Nant i Šalke su nas prodali za gol, pokazalo da se keca na Liverpul nije trebalo pribojavati.

Sve skupa bili ste uspešniji od nas – sedam od deset. Da vidimo kojih.

ZAOKRUŽENO

Tvente – Kambur (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:1

Možda i najslađi dobitak dana iako se posle  pogotka 19-godišnjeg Peruanca Renata Tapije činilo da je Tvente stavio tapiju na pobedu. Kambur je međutim neočekivano uzvratio preko Martajna Barta, ali hvaljena da je majka Kajla Ebesilija! Mladi Holanđanin (20) je u trećem minutu sudijske nadoknade pogodio za konačnih 2:1. Možda ste gužvali tikete, ali Tvente nije prodao. Kako je to sam rekao jedan od vas koji komentarišete vesti na portal mozzartsport.com: Nikad srećniji nisam čeprkao po đubretu!

PSV – Viljem II (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Još jedna završnica za infarkt!  Bez obzira na to što je PSV u meč sa Viljemom ušao kao tim sa maksimalnim učinkom na utakmicama Eredivizije na Filips arena. Gosti su međutim prvi stigli do gola i dugo, predugo su vam kidali živce. Ali sve je na kraju dobilo “hepi-end”, pošto su Jirgen Lokadija u 84. i Memfis Depaj u 87. minutu preokrenuli rezultat. PSV je dobio i 10. uzastopnu ligašku utakmicu kod kuće. Samo, možda je mogao bez toliko uzbuđenja.

Mančester junajted – Lester (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:1

Robin van Persi, Radamel Falkao i autogol Vesa Morgana. I navijačima Mančester junajteda, razmaženim posle višedecenijskih trijumfa, sigurno se dopalo sve ono što su videli u okršaju sa Lesterom, koji su uostalom zadužili Crvene đavole sa onih 5:3 u prvom delu sezone. Mančester junajted ponovo nha pobedničkom koloseku.

Olimpik Marselj – Evijan (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:0

Nije možda Marselj bio toliko efikasan, ali je pogodak Andre-Pjera Žinjaka sa penala bio sasvim dovoljan za minimalac od 1:0 protiv nedoraslog Evijana. I 11. uzastopnu pobedu Olimpika na Velodromu što četu Marsela Bijelse svrstava u krug najokrutnijih domaćina u evropskom fudbalu. Upamtite to. Može biti i te kako korisno pred naredne okršaje sa  Remsom, Kaenom, pa i Lionom i PSŽ-om.

Real Madrid – Real Sosijedad (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:1

Real Sosijedad je prvi potegao i već u prvom minutu preko Arica Elustonda poveo. Ispostavilo se da je bio pametnija da se povukao u 16 i nadao se da neće nečim iznervirati protivnika. A upravo to se desilo, pa su Hames Rodrigez, Serhio Ramos i dvostruki strelac Karim Benzema u nastavku meča do vrha napunili mrežu gostiju.

Šalke – Hanover (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Matija Nastasić po dobrom će pamtiti debi u dresu Šalkea. Odigrao je sasvim solidno, a pritom je njegov novi klub pobedio pošto je pogodak Marka Hegera bio jedini na meču. Gostima nije pomoglo ni isključenje Klas-Jana Huntelara u 86. minutu. Prekasno je došlo da bi domaći tim sebi dozvolio da ispusti mukom stečene bodove.

Liverpul – Vest Hem (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 2:0

Baš lep dan za navijače Liverpula. I sve oni koji su verovali u kvalitet Redsa. Ne samo zbog pobede od 2:0, već i zato što se Danijel Staridž vratio na teren posle duge pauze. I posle samo 12 minuta postigao gol! Mario Baloteli na 12 utakmica nije uspeo u toj nameri?! Brendan Rodžers je dobio veliko pojačanje iz sopstvenih redova.

Ipsvič – Vigan (tip 1, kvota 1,70)

Čelsi – Mančester Siti (tip 1, kvota 2,05)

PRECRTANO

Roma – Empoli (tip 1, kvota  1,45) – rezultat 1:1

Nokaut! I pad dana u režiji Empolija, ali pre svega prvotimaca Rome koja je vezala i četvrti uzastopni remi. Sva silna pojačanja iz zimskog prelaznog roka će posle rasprodaje bodova u 2014. godini verovatno morati da sačekaju sledeći ciklus takmičenja ne bi li se upustili u borbu za titulu. Kostas Manolas je krivac za ovaj poslednji kiks. Crveni karton i skrivljen penal. Košmarna noć za Grka.

Ipsvič – Vigan (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 0:0

Ipsvič danas nije imao rešenje za odbranu Vigana, pa je gost došao do vrednog boda u borbi za opstanak u Čempionšipu. Domaćin je bio domninantiniji rival na svom Portman Roudu, ali su se Noel Hant, Dejvid Mekgoldrik, a kasnije i Fred Sirs nadmetali u broju propuštenih prilika, pa je utakmica završena bez pogodaka.

Čelsi – Mančester Siti (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:1

Plavci su vodili golom Loika Remija u 41. minutu, ali su Građani samo četiri minuta kasnije, posle greške Tiboa Kurtoe, stigli do zasluženog izjednačenja. Gosti su bili dominantniji rival, tako da je Žoze Murinjo sigurno bio zadovoljniji od Manuela Pelegrinija konačnim rezultatom, ali to neće utešiti one koji su tipovali keca u ovoj utakmici.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.