REZZIME DANA (petak): Svaka čast Kardifu, lepo su plaćale i dvojke u Evroligi, ali su Barsa i Milano sve pokopali

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Svaka čast Kardifu, lepo su plaćale i dvojke u Evroligi, ali su Barsa i Milano sve pokopali

Pogledajte ko vam je 2. januara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Možda zbog prazničnih mamurluka, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << možda i zbog toga što smo još prinuđeni da tipujemo na timove čije grbove ne znamo, ali ni ovog 2. januara nismo baš bili posebno uspešni u prognozama rezultata. Mi smo bili polovični, pošto smo predvideli da će u susretu Bangora i Bala Tauna biti više od tri gola, ali i da će – pazite sad – susret Far Rabat – Berkane biti završen nerešnim rezultatom. Izdali su nas, kao i vas, Belenenseš i Kardif, ali ste vi ipak bili nešto uspešniji jer ste “uboli“ šest od deset najigranijih parova dana na uplatnim mestima MOZZART kladionica.

Čestitamo i želimo još bolje dane.

ZAOKRUŽENO

KARDIF - KOLČESTER (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Grca Kardif u Čempionšipu, pet kola ne zna za trijumf, ali ovde je do izražaja došla razlika u klasi. Velšani su ugostili jedan od najlošijih timova Lige 1 i bez problema se probili u narednu rundu FA kupa. U završnici prvog i početkom drugog poluvremena domaćin je postigao tri gola i postarao se da prođe najigraniji tip dana, ali i da zadovoljni budu oni koji su keca kombinovali sa golovima.

HAPOEL KS - IRONI TIBERIAS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Prema položaju na tabeli domaćin je bio veliki favorit, međutim, prilično se namučio da bi zabeležio još tri boda i ostao u trci za plasman u Prvu ligu Izraela. Gosti su odolevali do 36. minuta i bez obzira što u napadu nisu bili preterano opasni 1:0 je stajalo na semaforu sve do 83. kad je domaćin razvejao sve sumnje i omogućio da zaokružite lepog keca.

CRVENA ZVEZDA - REAL MADRID (tip 2 bez H, kvota 1,50) – rezultat 72:79

Navijačke sklonosti na stranu, a zbivanja na terenu su nam to jasno pokazala, Real Madrid je mnogo kvalitetniji i pre svega iskusniji tim od Crvene zvezde. Možda su i sudije malo “pogurale“ sredinom treće deonice, ali teško da su crveno-beli ovde mogli da izbegnu poraz. Poraz koji je svakako zaboleo nemali broj vas koji je ipak zategao na keca. Ostali su uglavnom utolili tugu dobitkom u kladionici.

BANGOR SITI - BALA TAUN (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:3

Lagano, iako su se gosti mučili protiv fenjeraša velške Premijer lige sve dok u 62. minutu izvesni Li Hant nije probio led, a već u 77. i definitivno otklonio dileme u krajnjem ishodu meča. Keni Lant je sipao šlag na tortu, pa ćemo na Bala Taun obratiti posebnu pažnju u narednom periodu. Bila mu je ovo osma pobeda u poslednjih deset utakmica. Tim na koji se treba kladiti.

UNIKAHA - OLIMPIJAKOS (tip 2 bez H, kvota 1,90) – rezultat 61:69

Krajnji rezultat može da navede na mišljenje da su Grci rutinski slavili u Malagi, ali bilo bi to pogrešno razmišljanje. Unikaha je pružila čvrst otpor Olimpijakosu, u poslednju četvrtinu je ušla sa svega tri poena zaostatka, ali nije imala snage za punih 40 minuta, pa su bodovi otputovali na Pirej.

LABORAL KUĆA - EFES (tip 2 bez H, kvota 2,05) – rezultat 67:72

Sreća, sreća, radost, posebno s obzirom na to da je Laboral Kuća mnogo bolje otvorila meč protiv izabranika Dude Ivkovića i u jednom trenutku vodila i sa 13 poena razlike. Ali možda i zbog optimizma koji je uneo povratak u tim Nenada Krstića gosti se nisu predali već su strpljivo lomili protivnika i na kraju uz 15 poena Stratosa Perperoglua stigli do zaslužene pobede.

PRECRTANO

ALBA - BARSELONA (tip 2 bez H, kvota 1,20) - rezultat 80:70

Iznenađenje dana! Bili su Katalonci veliki favoriti, od svih košarkaških parova dvojka na njih je bila najigranija u kladionicama MOZZART, ali su vaše poverenje opravdali samo u prvoj četvrtini, koju su dobili sa sedam razlike. A onda kao da je neko ugasio svetlo, Barsa je klizila u minus, a izgubila treću četvrtinu 8:22 i tu je bio kraj nadanjima da će ovaj par otići u zaokruženo.

ARMANI MILANO - NIŽNJI NOVGOROD (tip 1 bez H, kvota 1,25) – rezultat 59:79

Sibirtski uragan protutnjao je Milanom! Trej Tompkins, Tejlor Ročesti, Artsiom Parahuski i bivši igrač Partizana Tarens Kinzi osramotili su Armani Milano. Velikih 20 poena razlike. I samo 59 poena italijanskog tima? Sledeći put ćemo se zamisliti pre no što Armaniju ukažemo poverenje.

MILTON KINZ - ČESTERFILD (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Tri pobede u prethodna četiri meča nad Česterfildom imao je Milnton Kinz, imao je i prednost domaćeg terena i činilo se da je bliži prolazu u naredno kolo FA kupa, ali nije imao spretnog napadača. Zato je svanulo Česterfildu, koji je pred kraj prvog poluvremena golom Robertsa mnoge kladioce zavio u crno.

BELANENSES - AKADEMIKA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:0

Nema goreg scenarija nego kad čekate poslednji meč na tiketu, a on stoji „zakucan“. Mreže u Lisabonu su mirovale, iako je domaćin bio za nijansu agresivniji, pokušavao na sve načine, međutim, nije vredelo. Iako su Stundeti, uz Žil Visente, ubedljivo najlošiji tim Primeire, ovaj put su uspeli da izdrže sve nalete i obore na stotine tiketa.

 (FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Atletiko dobija bez primljenog gola, favoriti u FA kupu ne smeju da omanu, prštaće u Istanbulu, a bežite od Sevilje

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2015

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve.. koje biste podelili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.