REZZIME DANA (petak): Dobitak se piše rezultatom 2:0!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Dobitak se piše rezultatom 2:0!

Pročitajte ko vam je 9. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Danas smo u rubrici „PREDLOZZI I TIPOVANJA>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imali dosta uspeha, a moglo je da bude i mnogo bolje. Pre svega – svi oni koji su poslušali naše savete i pojurili pobedu Ukrajine, duplu pobedu Engleske, goleadu u režiji mlade reprezentacije Švedske, te i trijumf Austrije u Podgorici, ali i MOZZART kombinaciju s Rusijom, imali su razlog za slavlje. S druge strane, Slovačka, Slovenija i Deri Siti nisu bili tako raspoloženi da ispune naše, a i vaše želje...

Evo kako ste vi igrali. Danas vam je najviše novca doneo rezultat 2:0. Pogledajte.

ZAOKRUŽENO

MOLDAVIJA - RUSIJA (tip 2, kvota 1.25) - rezultat 1:2

Rusi su večeras bili jedna sasvim lepa i sigurna dvojka. Doduše, možda su neki od vas posumnjali u svoj tip na poluvremenu (bilo 0:0), ali su u drugom delu Ignasevič i Dzjuba doneli pobedu Zbornaji Komandi. Moldavcima je nadu dao Cebotaru, ali sve je ostalo na tome. Ovaj par je doneo pare!

MAKEDONIJA - UKRAJINA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Ukrajina ima beče iz snova, a i svi vi koji ste fiksirali na goste ovog meča. Slovačka je kiksnula, Ukrajina pobedila Makedoniju u gostima golovima Seleznjova i Kravetsa tako da je sada Ukrajina daleko bliža EURU nego što je to bilo pre mečeva. Ako ste uložili novac na Ukrajinu - i vi slavite!

BUGARSKA M21 - JERMENIJA M21 (tip 1, kvota 1, 55) - rezultat 2:0

Što bi se reklo X-1! Mladi Bugari su prvo poluvreme opipavali puls vršnjacima iz Jermenije, ali su u drugom poluvremenu preko Malinova i Minčeva došli do trijumfa koji ih je odveo na vrh Grupe 5 sa tri pobede i porazom u četiri kola. I da, doneli su vama pare u džep!

ENGLESKA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 2:0

I bez povređenog kapitena Vejna Runija, Englezi su imali lak posao ispred sebe i bez većih problema slavio protiv Estonije. Doduše, gosti su se dosta dugo držali, praktično celo poluvreme, ali kada je Tio Volkot zatresao mrežu, sve je bilo mnogo lakše. Tako je bilo i u nastavku, Estonija se branila, bez konkretnih napada, a tačku je stavio Rahim Sterling.

LIHTENŠTAJN - ŠVEDSKA (tip 2, kvota 1,10) – rezultat 0:2

Ni ovde nije bilo razloga za brigu, posebno jer Lihtenštajn ni na jedan način nije mogao da ugrozi razigrane Šveđane. Već u 18. minutu Markus Berg probio je led i najavio potencijalnu goleadu, ali na kraju nje nije bilo. Mada, pitanje je kako bi se stvari odvijale da Zlatan Ibrahimović nije promašio penal u 40. minutu, ali Ibra je svoj „greh“ ispravio na početku drugog poluvremena. Na kraju – rutinski.

PORTUGALIJA M21 - MAĐARSKA M21 (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:0

Interesantno, još jedan rezultat 2:0, koji je opet doneo isplatu. Ovog puta mlada reprezentacija Portugalije bila je bolja od Mađarske u meču koji je praktično doneo jednostranu borbu i laku pobedu domaćina. U finišu prvog poluvremena Portugalija je povela preko Fernandeša, da bi u 56. minutu Pacijencija duplirao prednost i overio važnu pobedu.

ZNOJMO - VARNSDORF (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:0

I za kraj – još jednom rezultat 2:0, koji je doneo novac. Ovde treba da zahvalite napadaču domaćih Rostislavu Samaneku, koji je sam srušio Varnsdorf i obezbedio vam još jedan pogodak na tiketima. Sve je praktično bilo završeno u šest minuta igre, pošto su golovi pali u finišu prvog i na startu drugog dela meča.

PRECRTANO

SLOVAČKA - BELORUSIJA (tip 1, kvota 1.55) - rezultat 0:1

Slovaci su večeras napravili veliki problem i sebi, i svojim navijačima ali i svima vama koji ste ovde pisali keca. Došla je dvojka! I to kakva. Belorusi nemaju šanse za prolaz dalje ali su pobedili uprkos tome što su imali crveni karton. Drahun je postigao gol koji je odlučio pobednika meča. I vaš tiket.

SLOVENIJA - LITVANIJA (tip 1, kvota 1.37) - rezultat 1:1

Slovenci su večeras prodali. Imali su šansu da tuku Litvance i ostanu u trci sa Švajcarskom za drugu poziciju ali nisu uspeli. Valter Birsa je u samom smiraju prvog poluvremena postigao gol za vođstvo i to sa bele tačke. Ipak, drugi penal na utakmici bio je u korist Litvanaca, a Arvidas Novikovas je izjednačio i oborio vam tiket.

DANSKA M21 - VELS M21 (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 0:0

Mogla je Danska da opravda očekivanja i da uživate u danu gotovo bez greške, ali nije vam se dalo. A napadao je domaćin, gotovo u svakom ozbiljnijem napadu uspeo da pripreti, ali su Velšani imali dobitnu formulu, kojom su očarali svoj gol i sprečili rivala da pronađe adekvatno rešenje na vreme. Šteta...

Pratite MOZZART na Vajberu

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.