REZZIME DANA (nedelja): Čini li vam se da Sveci uvek okrenu leđa kad su vam najpotrebniji?

Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Čini li vam se da Sveci uvek okrenu leđa kad su vam najpotrebniji?

Pogledajte ko vam je 31. januara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI i TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi ne možemo da se pohvalimo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo bili uspešni, jer smo od deset parova u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA pogodili samo četiri. Pogodili smo Panatinaikos – Platanijas iz keca u kec (kvota 1,75, rezultat 3:0), Aruka - Sporting dvojku (kvota 1,45, rezultat 1:3), kec na Sevilju protiv Espanjola  (kvota 1,60, rezultat 3:2) i više nego sjajnu ponudu za duplu šansu na Čezena protiv Lacija (kvota 2,30, rezultat 2:1)...

Međutim, prodao nas je, kao i vas, Anderleht, potom smo očekivali pobedu Galatasaraja uz dva postignuta gola (kvota 2,10, Bursa izborila 2:2), izostala je goleada na meču Vitesea i Ajaksa, a mi smo tipovali da će se mrže tresti u oba poluvremena (kvota 2,30), prilično nas je iznenadilo i to što je Milan lako izašao na kraj sa Parmom pošto smo potajno nadali iksu (kvota 3,80, rezultat 3:1)... Promašili smo i kod izbegavanja - AZ Alkmar je rutinski završio posao sa Heraklesom, kao i Standard na gostovanju kod Lirsa. Vi ste pak omanuli na tri od deset najigranijih parova dana u MOZZART kladionici. Evo i koji su to bili parovi.

ZAOKRUŽENO

Sevilja – Espanjola (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 3:2

Jago Aspas je doneo spas! Espanjol je imao vođstvo na Sančez Pishuanu, ali se u ovako “nenormalnim“ utakmicama bodovi ne osvajaju tako lako. Čak i kada je Sevilja preokrenula i stekla igrača više posle samo 41 minuta igre pobeda nije bila zagarantovana. Strepeli ste sve do 89. minuta kada se igrač Liverpula na pozajmici u Andaluziji pobrinuo da ne ostanete bez dobitka.

Arsenal – Aston Vila (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 5:0

Sigurica dana. I zato što Arsenal u poslednje vreme igra zaista dobar fudbal. Pre svega u ofanzivi. Ali možda i više zbog toga što proteklih nedelja vlada utisak da Aston Vila jednostavno ne igra fudbal. Na Emirejtsu je “popila“ pet komada, pa je iluzorno i pričati o tome koliko je ovo bio lagan dobitak. Čudi nas samo kako je Aston Vila uopšte uspela da u prvih 45 minuta primi samo jedan?

Bešiktaš – Mersin (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 2:1

Čvrst otpor otpor pružio je Mersin, ali nekada jednostavno nije dovoljno. Nekada je neophodno da vam i sreća bude saveznik, a ona je u Istanbulu bila na strani domaćeg tima.  Za pobednički gol koji je u 66. minutu utakmice postigao Demba Ba nema drugog objašnjenja. Luda sreća. I za Crne orlove i za sve one koji su tipovali na keca.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.