REZZIME DANA: Imaćete noćne more zbog Anderlehta!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA: Imaćete noćne more zbog Anderlehta!

Pogledajte ko vam je 4.oktobra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi smo, kao i obično, bili polovično uspešni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u našoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Napravili smo grešku, pošto smo verovali u Šalke. Ostale fikseve dana smo pogodili. Takođe, savetovali smo vam da probate dvojku na Napoli protiv Mihinog Milana.

ZAOKRUŽENO

FJORENTINA - ATALANTA (tip 1, kvota 1.65), rezultat 3:0

Ubedljivo i autoritativno Fjorentina je stigla do liderske pozicije italijanskog prvenstva. Dobra forma potvrđena je u sudaru sa Atalantom. Za goste je sve krenulo po zlu posle crvenog kartona Palete. Odmah zatim Iličić je u šestom minutu pogodio iz penala. Sve posle toga bila je stvar rutine

JUVENTUS - BOLONJA (tip 1, kvota 1.22), rezultat 3:1

Ponovo se kockao Juventus, ali ovog puta kraj je bio o obojen ružičastim tonovima za Bjankonere. Kao i za vas koji ste verovali u uspeh. Bolonja je prva došla do prednosti, ali je ekipa Juventusa imala jakog aduta u Sami Kediri. Pored njega u strelce su se upisali Morata i Dibala iz penala.

LACIO - FROZINONE (tip 1, kvota 1.30), rezultat 2:0

Konačan rezultat predstavlja ozbiljnu optičku varku. Lacio je morao da preživi porođajne muke kako bi na pkleća bacio goste. Frozinone je imao nekoliko ozbiljnih prilika, ali su Rimljani uhvatili zlatnu žicu u 80.minutu kada je gol postigao Keita. Kasnije je Đorđević potvrdio trijumf.

PSŽ – MARSELJ (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:1

Sjajan derbi francuskog prvenstva. Bilo je svega, a za vas je najbitnije da je PSŽ došao do pobede. A delovalo je da nmeće biti tako. Marsej je povao, ali je zatim Zlatan Ibrahimović perfektno izveo dva penala i ušao u istoriju kao najbolji strelacu istoriji kluba.

PRECRTANO

ŠALKE - KELN (tip 1, kvota 1.80), rezultat 0:3

Ništa nije polazilo za nogom papirnatom favoritu. Jarčevi su se prošetali Gelzenkirhenom i sasvim zasluženo odneli tri boda. Modeste je najavio nepovoljan epilog za sve kladioničare, a u nastavku su igrači Kelna potopili domaćina. Spasa nije bilo.

LEVERKUZEN - AUGZBURG (tip 1, kvota 1.35), rezultat 1:1

Definitivno ovo nije bio vaš dan što se tiče Nemaca. Porozno je izgledala odbrana Augzburga u sudaru sa Partizanom, ali sada su sve zvezde bile naklonjene gostima. Meč je počeo neverovatnim kiksom golmana Leverkuzena Lenoa. Farmaceuti su izjednačili u pravom trenutku, ali je u nastavku Čalhanoglu promašio penal.

ANDERLEHT – MEHELEN (tip 1, kvota 1,42), rezultat 1:1

Oni koji su igrali na Anderleht imaće noćne more. Epska utakmica u Briselu. Domaćin je promašio tri penala, tačnije sve je odbranio veteran Žile. Ali nije to sve. Imao je Anderleht vođstvo do zaostavnog vremena, ali onda je Kara Mbođ pogodio svoju mrežu...Postoji samo jedna reč koja verodostojno opisuje dešavanja u Briselu – neverovatno.

ATLETIKO M – REAL M (tip 2, kvota 2,4), rezultat 1:1

Atletiko je prošle godine terorisao gradskog rivala. Možda su mnogi očekivali da po zakonu velikih brojeva Real konačno slavi. Ali ponovo nisu uspeli.Gostima nije bilo dovoljno ni vođstvo, ni odbranjeni penal Hektora Navasa. Simone je izmenama probudio ekipu, a izjednačenje je stiglo preko Vijeta.

FENERBAHČE – AKHISAR (tip 1, kvota 1,3), rezultat 2:2

Fener je u ozbiljnoj krizi. Žuto-crni očigledno osećaju i dalje posledice poraza od Bešiktaša. Kako drugačije objasniti današnji rezultat? I tok utakmice? Fener je golovima Fernanda imao prednost od 2:0 u 37.minutu. Ali onda su uleteli u kanal, i nije bilo povratka,.

BRAGA – ARUKA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 0:0

Veliko razočarenje priredila vam je ekipa bivšeg napadača Čukaričkog Nikole Stoiljkovića. Igrala je Braga u poslednje vreme vrlo dobro, da ne kažemo odlično. Arauka je trebalo da postane samo jedna u nizu preskočenih prepreka. Ali... Domaćin nije imao odgovor na agresivnu i defanzivnu postavku Arauke. Meč je završen bez golova.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vreme je da Rašovićev Dinamo slavi! Probajte Paderborn

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 11:33

Pogledajte nekoliko predloga za 5.oktobar..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima..Šta vi mislite? Imate li neke ideje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.