REAL DOŠAO U BEOGRAD Serhio Rodrigez: Meč sa Zvezdom je kao finale /FOTO/

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAL DOŠAO U BEOGRAD Serhio Rodrigez: Meč sa Zvezdom je kao finale /FOTO/

"Kraljevi" su stigli u Beograd u četvrtak nešto posle 20.30. Po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" sjajni plej Reala Serhio Rodrigez istakao je da na duel sa Crvenom zvezdom (petak, 20 časova) gleda kao na finale.

"Očekujem težak meč u Beogradu. Pripremali smo se cele nedelje za ovu utakmicu koja može da nam bude presudna za plasman u Top 16 fazu Evrolige. Gledamo na nju kao na finale. Očekujemo paklenu atmosferu i biće nam jako teško da pobedimo", rekao je Serhio Rodrigez.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
I Real i Zvezda imaju po dve pobede i četiri poraza posle šest kola u A grupi, a situaciju dodatno komplikuje trijumf Bajerna na gostovanju Himkiju (81:70).

Evropski prvak će u krcatom "Pioniru" igrati sa imperativom pobede većim nego ikad, a Zvezda se uzda u paklenu atmosferu kako bi iznenadila španskog giganta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.