Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLOG ZBOG KOG NISU IGRALI: Katai i Vijeira na izlaznim vratima, Zvezdi stižu milioni

Dogovor je sve bliži, a nade zvezdaša sve manje da će dvojica ponajboljih igrača ostati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crvena zvezda danas je savladala Novi Pazar na burnom gostovanju sa 4:1 i to bez dvojice možda i najboljih igrača. Po svemu sudeći, tako će i nastaviti bitke na domaćim frontovima.
Ponedeljak će biti dan ‘D’ za sudbinu Aleksandra Kataija, sa kojim je načelan dogovor postignut, a sutra bi sve trebalo da bude mnogo jasnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Prema ‘pisanju ‘Novosti’, Crvena zvezda traži 3.000.000 evra, Selta nudi 2.500.000, pa bi dogovor trebao da padne između te dve cifre.
Isto tako, mogla bi da bude poznata sudbina Huga Vijeire, koji je takođe danas odmarao protiv Novog Pazara i izvesno je, kao što smo i najavili, napustiće Crvenu zvezdu posle više spekulacija tokom leta.
Isti medij navodi da će Portugalac da se vrati u domovinu, ali još uvek nije poznato ime njegovog novog kluba.
The post RAZLOG ZBOG KOG NISU IGRALI: Katai i Vijeira na izlaznim vratima, Zvezdi stižu milioni appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OBRT: Katai ne ide u Seltu!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2016, 17:59

Fudbalski klub Crvena zvezda odbio je danas ponudu španske Selte za svog najboljeg igrača Aleksandra Kataija, saznaje agencija Beta u klubu. MONDO saznaje - moskovska Lokomotiva nudi mnogo više...Foto: MN Press..Pre samo nekoliko sati Aleksandar Katai je poručio da ide u Seltu iz Viga, ali....Prema...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.