Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMON DIJAZ: Paragvaj je na pravoj stazi

Selektor Paragvaja, Ramon Dijaz, izjavio je posle poraza svog tima od Perua u borbi za treće mesto na Prvenstvu Južne Amerike, da se njegova selekcija nalazi na pravom putu.
Kao što je poznato, Perunaci su osvojili bronzu pošto su sa 2:0 tokom prošle noći savladali Paragvaj golovima Karilja i Gerera
Ipak, Ramom Dijaz je zadovoljan viđenim na Kopa Amerika bez obzira što će se njegovi momci u otadžinu vratiti bez medalje.
- Mnogi su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mislili da smo ovde došli da ostanemo tri dana i završimo posle grupne faze. Mi učešće na turniru završavamo posle mesec dana – istakao je Dijaz.
- Nastavićemo da budemo vredni i da radimo. Želimo da neke greške koje smo pravili u defanzivi više ne ponavljamo. Iz takvih stvari moramo da naučimo – kazao je selektor Paragvaja.
- Iskustvo sa Kopa Amerike će nam dati mnogo samopouzdanja za budućnost. Napravili smo vrlo važne koarke, odškrinuli smo vrata boljoj budućnosti velikih nadanja – poručio je pesnički Dijaz.
The post RAMON DIJAZ: Paragvaj je na pravoj stazi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.