RADOVAN ĆURČIĆ: Španiju već vide kao šampiona Evrope, ali se i mi nešto pitamo

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOVAN ĆURČIĆ: Španiju već vide kao šampiona Evrope, ali se i mi nešto pitamo

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije u petak očekuje prvi meč baraža za Evropsko prvenstvo u Češkoj, a rival „orlića“ u Jagodini će biti veliki favorit Španija.
FOTO: STARSPORT

- Španske nade su još pre početka kvalifikacionog ciklusa svrstane u glavnog, najvećeg favorita, ne za prvo mesto u grupi, nego za osvajanje još jednog, trećeg uzastopnog naslov prvaka „Starog kontinenta“ naredne godine u Češkoj. Prognozeri su, dakle, Španiju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << videli odmah među osam najboljih i na tronu. Samo, nešto malo će se pitati i Srbija – jasan je selektor Radovan Ćurčić.
Selektor „orlića“ je istakao da je za njegove izabranike ovaj dvomeč veliko finale.
- Za Srbiju je ovo finale pre finala, jer igra protiv dvostrukog osvajača prvenstva Evrope. Španija je favorit na papiru, ali moraće da svoju superiornost da dokaže na terenu. To će biti veliko iskušenje za naše pojedince, čitavu generaciju, ali bogme, i za stručni štab – istakao je Ćurčić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


ITALIJANSKI MEDIJI: Nastasić od januara u Juventusu


NBA: Nedović dao samo dva poena Lejkersima, Kuzmić pet


LOŠA VEST: Bane Ivanović propušta meč s Jermenijom







 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

David na Golijata

Izvor: Danas, 09.Okt.2014

Beograd - Mlada fudbalska selekcija Srbije stigla je na korak do prvenstva Evrope za igrače do 21 godine, ali taj jedan teži je od svih napravljenih na putu do baraža, jer je za plasman na takmičenje potrebno izbaciti aktuelnog vladara Starog kontinenta, koji je za današnji meč u Jagodini i revanš...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.