Puštene u prodaju ulaznice za finale Kupa

Izvor: RTS, 18.Maj.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštene u prodaju ulaznice za finale Kupa

Ulaznice za finalnu utakmicu Kupa Srbije između Partizana i Sevojna puštene su u prodaju, objavljeno je na sajtu "crno-belih". Finalna utakmica Kupa između Partizana i Sevojna igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

Ulaznice za južnu i svernu tribinu koštaju 200 dinara, dok će navijači koji budu želeli da posmatraju meč sa istočne i zapadne tribine, za karte morati da izdvoje 400 dinara.

Ulaznice će se prodavati svakoga dana od 10 do 18 sati, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do početka utakmice.  Klupske propusnice za ovaj meč ne važe, pošto je organizator meča Fudbalski savez Srbije.

Fudbaleri Partizana će osvajanjem Kupa pokušati da odbrane "duplu krunu", prvi put u istoriji kluba.  Crno-beli su do finala došli pobedama nad fudbalerima Mladosti iz Apatina (2:0), zatim trijumfom protiv Jagodine (4:2), Hajduka sa Liona (4:0), dok su u polufinalu pobedili Banat sa 1:0.

Ekipa Sevojna, koja igra u prvoj ligi Srbije, ove sezone u Kupu je izbacila četiri superligaša, tri puta posle izvođenja jedanaesteraca.  U regularnom delu meča protiv Hajduka iz Kule bilo je 0:0, a ekipa Sevojna je posle penala pobedila sa 8:7. Protiv Borca iz Čačka bilo je 1:1, odnosno 5:4 posle jedanaesteraca, dok je istim rezultatom eliminisan i Napredak.

Jedinu pobedu u regularnom delu meča ekipa Sevojna ostvarila je u polufinalu trijumfom nad Crvenom zvezdom.

Pored trofeja osvajač Kupa Srbije zaradiće i 81.000 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prodaji karte za finale Kupa

Izvor: B92, 18.Maj.2009

Ulaznice za finalnu utakmicu Kupa Srbije između Partizana i Sevojna puštene su u ponedeljak u prodaju. ..Finalna utakmica Kupa između Partizana i Sevojna igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj. Ulaznice za južnu i svernu tribinu koštaju 200 dinara, dok će navijači koji budu želeli...

Nastavak na B92...

Puštene u prodaju ulaznice za finale Kupa

Izvor: NaDlanu.com, 18.Maj.2009

BEOGRAD, 18. maja 2009. (Beta) - Ulaznice za finalnu utakmicu Kupa Srbije između Partizana i Sevojna puštene su u ponedeljak u prodaju, objavljeno je na sajtu "crno-belih". Finalna utakmica Kupa između Partizana i Sevojna igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.