Pucnjava u šoping centru u Malmeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u šoping centru u Malmeu

Jedan muškarac je pogođen iz vatrenog oružja u šoping centru u Malmeu, u kvartu u kom većinom žive migranti, nakon čega je policija kordonom zatvorila tu zonu, prenose švedski mediji.

Regionalni list Sidsvenskan objavio je da se napad dogodio u popodnevnim satima i da je čovek prevezen u bolnicu. Još nije poznato koliko je teško povređen.

"Ovde je potpuna zbrka, jedan čovek je pogođen, verovatno u nogu", rekla je predstavnica policije Lota Svenson, objavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je švedsko izdanje sajta Lokal.

Ona je rekla da je istraga u toku i da policija razgovara sa očevičima, a da se područje pretražuje i sa psima u slucaju da ima još oružja ili potencijalnih napadača.

Malme je čcesto na naslovnom stranama zbog oružanih napada, od kojih su mnogi, kako se smatra, vezani za obačune bandi.

Radio Slobodna Evropa navodi da se incident dogodio u kvartu u kome većinom žive migranti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malme: Pucnjava u šoping centru, jedna osoba pogođena

Izvor: B92, 26.Jul.2016

Malme -- Jedan muškarac je pogođen iz vatrenog oružja u šoping centru u Malmeu, u kvartu u kom većinom žive migranti, nakon čega je policija kordonom zatvorila tu zonu...Regionalni list Sidsvenskan objavio je da se napad dogodio u popodnevnim satima i da je čovek prevezen u bolnicu. Još nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.