Prvi poraz orlića na prvenstvu Evrope, Grci bolji u završnici od Srbije

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz "orlića" na prvenstvu Evrope, Grci bolji u završnici od Srbije

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije zabeležilča je prvi poraz na Evropskom prvenstvu, i to u drugoj fazi od vršnjaka iz Grčke u grupi E rezultatom 70:69 (14:21, 20:12, 19:19, 17:17).

Srbija je bez poraza završila prvu rundu takmičenja, ali je poražena na na startu druge faze od Grka koji su uspeli da se izbore sa moćnim protivnikom i ostvari pobedu koja im daje znantno veće šanse za prolaz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Sa druge strane, "orlići" su u grupu E došli sa četiri boda, tako da ovaj poraz, za sada, ne boli previše, a situaciju će moći da isprave protiv Velike Britanije koja je neuspehom protiv Slovenije došla u jako lošu situaciju.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Ognjen Jaramaz sa 18 poena, dok je Đoko Šalić postigao pet poena manje. Kod protivnika Diamantakos i Bohoridis su dali po 17 poena.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP (U20): Andrić i Rebić "promašili" pobedu

Izvor: Sportal.rs, 14.Jul.2014

Košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina pretrpela je prvi poraz na Evropskom prvenstvu koje se održava u Grčkoj. Izabranici selektora Dejana Mijatovića posle četiri pobede u prvoj fazi šampionata, poraženi su na Kritu u prvom kolu novoformirane grupe E od domaćina - 70:69.

Nastavak na Sportal.rs...

Mijatović: Vratili smo greškama Grčku u igru, protiv Velike Britanije da potvrdimo prolaz

Izvor: Blic, 14.Jul.2014

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Srbije Dejan Mijatović izjavio je nakon poraza od Grčke 70:69 na prvenstvu Evrope da su "orlići" vratili svojim greškama protivnika u igru. .."Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo u finišu prvog poluvremena našim greškama vratili selekciju Grčke u igru....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.