Prva tuča na večitom derbiju: Delije najpre oterale Grobare, a onda je nastao opšti haos na Istoku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva tuča na večitom derbiju: Delije najpre oterale Grobare, a onda je nastao opšti haos na Istoku (VIDEO)

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana nije bila ni počela, a navijačli oba tima su se sukobili na stadionu u Humskoj.

I to tamo gde se najčešće i sukobljavljaju kada je u pitanju večiti derbi na stadionu Partizana - između severne i istočne tribine!

>>> Partizan - Crvena zvezda


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sukob "delija" i "grobara" na istoku Humske

Izvor: B92, 27.Maj.2017

Novi "večiti" derbi nije mogao da prođe bez divljanja navijača, pristalice Partizana i Crvene zvezde su se sukobile između severa i istoka. Usput su bacili petardu među svoje navijače, a baklju na pripadnike Žandarmerije koji su raspoređeni na celom stadionu.

Nastavak na B92...

VIDEO: Tuča "delija" i "grobara"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2017

Novi "večiti derbi" nije mogao da prođe bez divljanja huligana. Navijači dva kluba sukobili su između severne i istočne tribine..."Delije" su krenule ka tribini sa navijačima Partizana na istoku, ali su jake snage Žandarmerije bile na pravom mestu i sprečile su teže incidente...Pogledajte!..OVDE...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.