Prva noćna utakmica u Čačku, Bogićević veruje u trijumf

Izvor: Press, 08.Avg.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva noćna utakmica u Čačku, Bogićević veruje u trijumf

"Zadovoljan sam pripremama, ali će teren biti jedini pravi pokazatelj da li smo spremni. Prvenstveni dueli imaju sasvim drugu dimenziju u odnosu na pripremne mečeve. Nadam se i očekujem da već od premijernog meča pokažemo da nam je mesto u eliti'''', rekao je strateg Borca Tanjugu.
Govoreći o protivniku, Bogićević, koji je ranije vodio Donji Srem, istakao je da se radi o izuzetno organizovanom klubu, koji je pretrpeo velike promene u igračkom kadru.
"Između nas nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << velikih tajni, međutim, moramo im od samog početka staviti do znanja da na svom terenu nećemo prepuštati bodove", istakao je on.

Prema njegovim rečima, Borac može uz disciplinovanu igru i maksimalnu koncentraciju da dođe do prve pobede, nakon koje bi sve išlo mnogo lakše.
"Očekujem i veliki vetar u leđa sa tribina jer se utakmica prvi put igra u večernjem terminu, a znam da su se Čačani uželeli superligaškog fudbala. Zato ih pozivam da budu pravi 12. igrač uz obećanje da ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo pobedom'', optimista je Bogićević.
U novoj superligaškoj sezoni fudbaleri Borca dočekuju sutra od 20.30 ekipu Donjeg Srema, a biće to prva zvanična utakmica koja će se igrati pod svetlošću reflektora.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.