Prozivke za kraj (video)

Izvor: MVP.rs, 27.Apr.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivke za kraj (video)

Košarkaši Tandera i Roketsa su začinili plej of okršaj.

Prethodne noći je završena treća serija ovogodišnjeg plej ofa NBA lige. Hjuston je, zahvaljujući sjajnoj igri u četvrtoj četvrtini, savladao Oklahomu Siti sa 105:99 i ukupnim rezultatom 4-1 u seriji prošao do polufinala Zapada. Utakmicu je, pored incidenta koji je izazvao vlasnik Roketsa, obeležila svađa Rasela Vestbruka i Patrika Beverlija u završnom periodu.

Dvojica košarkaša su vodila >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << veliku bitku tokom svih pet utakmica, a kulminaciju smo dobili na kraju. Zvezda Tandera je napravila grub faul na Beverliju nakon izgubljene lopte, a potom su njih dvojica razmenili "par reči".

"Pričao je kako će biti u prvoj defanzivnoj petorci, a ja sam u tom trenutku imao 42 poena. Tako da ne znam o čemu je pričao... Možda je sanjao tako nešto", rekao je Vestbruk nakon meča, a oglasio se i Beverli:

"To je bila prva situacija u kojoj smo razmenili neke reči tokom serije. Prvo, moram da kažem da je on zaista sjajan igrač. Pogledao me je i rekao: "Niko ne može da me čuva. Ubacio sam 40 poena". To je lepo. Ali je šutnuo 34 puta."

"Nisam ovde da nih nekoga vređao. Ali, muškarci lažu, žene lažu, brojke ne lažu. Kao tim smo odradili dobar posao čuvajući ga. Terali smo ga da uzima teške šuteve i brojke to pokazuju", dodao je bek Roketsa.

Vestbruk je na pet mečeva protiv Hjustona prosečno beležio 37.4 poena, 11.6 skokova i 10.8 asistencija. Prosečno je uzimao 30.4 šuteva i pogađao 11.8 (41.5%). Iza linije za tri poena je šutirao 9.8 puta i pogađao samo 2.6 (29.4%). Ako se u obzir uzme regularni deo sezone, kada je Vestbruk uzimao 7.2 šuteva za tri poena po meču, uz realizaciju od 31.3 odsto, jasno je da su ga Roketsi malo poremetili. Ali, daleko od toga da je Vestbruk mogao sam protiv njih. Saigraču su ga jednostavno ostavili na cedilu.

(foto: USA Today)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.