Provalnici zastrašili Di Mariju

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provalnici zastrašili Di Mariju

Fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija, njegova supruga i njihova ćerka, imali su vrlo neprijatno subotnje veče kada su nepoznati provalnici pokušali da obiju njihovu kuću.

Trojica maskiranih vandala, naoružanih metalnim šipkama došunjala su se do ulaza u kuću i počeli da udaraju po staklenoj površini vrata u nameri da tako uđu. Di Marija, koji se u tom trenutku nalazio u kući sa svojim najbližima, alarmirao je ljude iz kluba i policiju, pa su i jedni i drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ubrzo pritekli Argentincu u pomoć.

Engleski mediji prenose da su "uljezi" nestali pod okriljem noći čim su čuli zavijajući zvuk alarma koji je aktivirao prisebni Di Marija. Pripadnici obezbeđenja Junajteda stigli su pre policije kako bi zaštitili igrača, koga su potom organi reda odvezli u hotel, gde je proveo noć.

Ujutru se uz pratnju ljudi iz obezbeđenja dovezao u trening centar.

Policija je u međuvremenu saopštila da je pokrenula istragu povodom ovog slučaja i da traga za napadačima, koji su očigledno loše procenili da je Di Marija bio odsutan u trenutku kada su pokušali da obiju kuću.

Incident se dogodio samo nekoliko sati posle meča na "Old Trafordu" između Junajteda i Lestera, završenim pobedom "đavola" rezultatom 3:1.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Alarm spasao Di Marijinu kuću u Mančesteru!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2015

Provalnici su pokušali da obiju kuću fudbalera Mančester junajteda Anhela Di Marije koji je u to vreme bio na večeri sa porodicom. Kako navodi britanski “San”, provalnici su pokušali da razbiju bravu na ulaznim vratima, ali su pobegli kada se oglasio alarm. “Policija je oko 7,30 časova uveče...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.