Promene na Karađorđu: Ovo je novo rukovodstvo Voše

Izvor: Mondo, 02.Sep.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene na Karađorđu: Ovo je novo rukovodstvo Voše

Vojvodina je i definitivno dobila novog predsednika, promenjeni upravni odbor i novog sekretara. "Može se očekivati još veći napredak", poruka je Novosađana.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

U skladu sa najavama, Zoran Šćepanović definitivno se u četvrtak povukao sa mesta predsednika FK Vojvodina, a dan nakon toga klub sa "Karađorđa" dobio je novo rukovodstvo.

Nekadašnji predsednik kluba Vojislav Gajić reizabran je na funkciju prvog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kluba - predsednika Upravnog odbora, osam godina nakon što je napustio fotelju u FC "Vujadin Boškov".

Na večerašnjoj izbornoj sednici skupštine FK Vojvodina, Šćepanović je poželeo sreću svom nasledniku u radu, istakavši da klub ostavlja u dobrim rukama.

Na mesto predsednika Upravnog odbora Gajić je izabran jednoglasno, a njegov novi Upravni odbog činiće Dragoljub Zbiljić, Dalibor Bogdanović, Aleksandar Đurđević, Dušan Vlaović, Dušan Radojičić, Boban Milić, Nebojša Stupar i Nenad Rončević.

Većinom glasova izglasan je i novi generalni sekretar kluba - Božidar Beronja, advokat iz Novog Sada.

"Čitava sednica Skupštine protekla je u vrlo srdačnoj i prijateljskoj atmosferi, a nakon što su se bivšem predsedniku Zoranu Šćepanoviću i njegovim najbližim saradnicima zahvalili na svemu učinjenom za klub tokom prethodne dve godine, članovi novog Upravnog odbora jasno su poručili da Vojvodina ima visoke ambicije već u ovoj sezoni i da se ubuduće može očekivati još veći napredak i prosperitet kluba na svim nivoima", objavljeno je na sajtu Vojvodine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BRZO REŠENJE: Vojvodina dobil novog predsednika

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2016

Vlasnik firme “Aleksandar gradnja” Vojislav Gajić jednoglasno je izabran za novog predsednika FK Vojvodina na Skupštini kluba.. . Gajić je na čelo Vojvodine postavljen na izbornoj sednici u SC Vujadin Boškov i tako nasledio Zorana Šćepanovića, koji je u četvrtak podneo ostavku zbog obaveza...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.