Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja ulaznica za utakmicu Borac-Vitez počinje sutra

Prodaja ulaznica za utakmicu 5. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Viteza, koja se igra u nedjelju od 20 časova na Gradskom stadionu, počinje sutra.

Ulaznice mogu da se kupe od 7 do 23 časa u kafe-baru "Garijeva pivnica" u petak i subotu, te na Trgu Krajine od 19 do 23 časa. Na dan utakmice, ulaznice mogu da se kupe na biletarnicama Gradskog stadiona od 16 časova.

Cijene ulaznica su: istočna tribina 5 KM (dame i osnovci (od 6 do 14 godina) 3 KM), zapadna tribina 8 KM (dame i osnovci (od 6 do 14 godina) 4 KM), zapadna VIP tribina 20 KM (broj ulaznica je ograničen), djeca do 6 godina 1 KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sloboda optimistično dočekuje Zrinjski

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2017, 13:47

U nedjelju, 20. augusta na Stadionu Tušanj, igrači FK „Sloboda„ doćekaće aktuelnog prvaka HŠK „Zrinjski“ Mostar i odigraće utakmicu 5. kola BHT Premijer lige BiH...Tuzlaci su prošle sedmice pobjedili fudbalere „Viteza“ u gostujućoj utakmici u istoimenom gradu te konačno pokrenuli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.