Izvor: Danas, 05.Sep.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilika za uigravanje pred drugu fazu

Beograd - Odbojkaška reprezentacija Srbije obezbedila je prolaz u drugu fazu Svetskog prvenstva u Poljskoj pa će u subotu protiv Venecuele (16.40) i u nedelju protiv Kameruna (20.25) igrati za podizanje forme, ali i potvrđivanje prenosa šest bodova u novoformiranu grupu E u kojoj će odmeriti snage sa četiri ekipe iz grupe D.

Nema sumnje da će naši momci biti favoriti protiv južnoameričke selekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << koja je jedini trijumf ostvarila nad Afrikancima, što su bila i njihova tri jedina osvojena seta. Još izvesnija pobeda trebalo bi da se upiše protiv Kameruna, koji je samo Venecueli oduzeo set, dok je ostala dva meča glatko izgubio.

- Sada nas očekuju dve mnogo lakše utakmice za koje mislim da neće imati takmičarski značaj. Primarni cilj smo ostvarili, plasirali smo se u narednu fazu sa dosta bodova i treba da se spremimo što bolje - istakao je korektor Aleksandar Atanasijević, dok je srednji bloker Marko Podraščanin najavio uigravanje kombinacija pred važne susrete u drugoj fazi i nastavak veoma komplikovanog sistema takmičenja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odbojkaši bolji od Venecuele

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2014, 19:15

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je danas Venecuelu sa 3:0 (25:20, 25:17, 25:22), u 4. kolu A grupe prvenstva sveta u Poljskoj...To je treća pobeda izabranika selektora Igora Kolakovića, nakon što su prethodno nadigrali Argentinu i Australiju (3:1), a pretrpeli poraz u startnom meču...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.