Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2016, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepucavanje: Jedan šampion za Novaka, drugi za Mareja (VIDEO)

Na zvaničnom tviter profilu Vimbldona napravljena je zanimljiva anketa u kojoj su učestvovala dva bivša velika šampiona - Tim Henman i Mark Filipusis.

Jednostavno pitanje, koje je postavila Džudi Marej, glasilo je ko i zbog čega baš on će osvojiti Vimbldon. Englez je izabrao Škota, a Australijanac grčkog porekla Srbina.

Henman je svoj izbor obrazložio podatkom da Đoković još uvek nema pobedu protiv Mareja na travnatoj podlozi (2:0 za Endija), dok je Filipusis >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ponavljao da ne vidi način da bilo ko ugrozi nenadmašnog Đokovića.

Who will win the men's title?

Tim Henman takes on Mark Philippoussis with question master @judmoo @HSBC_Sporthttps://t.co/PjKbM43iB3

Za one malo mlađe podsetićemo da su Henman i Filipusis bili neuspešni u pohodu na Vimbldon. Australijanac je jednom stigao do finala, dok je Englez četiri puta zaustavljen u polufinalu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.