Premijer liga zove: Mandžukić ne trpi klupu!

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga zove: Mandžukić ne trpi klupu!

Sve je izvesnije da će Mario Mandžukić, koji je ustupio mesto Fernandu Toresu u startnoj postavi, ovog januara promeniti sredinu.

Foto: Guliver/Getty Images/Alex Grimm MANDŽUKIĆ: Ja?

Fudbaler Atletika Mario Manžukić mogao bi da napusti madridski tim i pređe u Arsenal ili Mančester siti u zimskom prelaznom roku, prenosi danas španski list As.

Atletiko želi da sasluša sve ponude za hrvatskog fudbalera jer u napadu već ima Fernanda Toresa, ali i univerzalca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Antoana Grizmana.

Siti je spreman da ponudi 30 miliona evra i pored toga što je nedavno doveo Vilfrida Bonija, kao i menadžer Arsenala Arsen Venger koji želi takav profil napadača.

Mandžukić je ove sezone prvi strelac Atletika sa 16 golova na 27 utakmica u svim takmičenjima. Tokom karijere igrao je za Marsoniju, Zagreb, Dinamo i Volsfburg.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mandžukić u Arsenalu ili Sitiju?

Izvor: B92, 29.Jan.2015

Fudbaler Atletika Mario Manžukić mogao bi da napusti madridski tim i pređe u Arsenal ili Mančester Siti u zimskom prelaznom roku, prenosi španski list As...Atletiko želi da sasluša sve ponude za hrvatskog fudbalera jer u napadu već ima Fernanda Toresa, ali i univerzalca Antoana Grizmana...Siti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.