Predstavljen Đorović, poznat spisak igrača za utakmicu protiv Gibraltara (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Đorović, poznat spisak igrača za utakmicu protiv Gibraltara (FOTO, VIDEO)

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije, Goran Đorović, predstavljen je danas, a objavio je i spisak igrača na koje računa u meču protiv Gibraltara.

Na spisku selektora, koji je izabran na nedavnoj sednici Fudbalskog saveza Srbije, nalazi se 24 imena.

"Nikome vrata nisu zatvorena, naprotiv. Na ovom spisku ima dosta igrača sa minulog EP u Poljskoj a ja ne sumnjam da će oni biti silno motivisani da i u novom ciklusu potvrde svoj kvalitet i naša očekivanja."
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Biće selektor sto odsto posvećen obavezama sa mladom selekcijom, ali i na usluzi selektor najboljeg nacionalnog tima, Slavoljubu Muslinu.

"Ostajem deo stručnog štaba selektora Muslina gde imamo zaista odličnu saradnju, a želim da se zahvalim mojim prijateljima iz A tima koji su i sada svojim dolaskom došli da me podrže na ovom novom putu."

Naglasio je da je cilj prvo mesto u grupi.

"Prema svima imamo poštovanje, u fudbalu odavno nema lakih protivnika a pred svaki meč imaćemo dobru analizu rivala kako bi spremno ušli u utakmicu. Želimo da budemo ispred Austrije, Rusije, Makedonije i Jermenije i rekao sam, idemo korak po korak. Tu sam da svojim znanjem i iskustvom pomognem momcima da zajedno dođemo do cilja," rekao je Đorović.



Prvi meč u kvalifikacijama za EP u Italiji 2019. Srbija igra 2. septembra protiv Gibraltara u Jagodini (18,00 – TV Arena) a ulaz će biti besplatan.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.