Predsednik RSS-a: Kandidati za selektora su Červar, Vranješ, Cvetković, Perić...

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik RSS-a: Kandidati za selektora su Červar, Vranješ, Cvetković, Perić...

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović rekao je da će muška seniorska selekcija dobiti šefa stručnog štaba u septembru, uz navođenje imena kandidata.

RSS je saopštio da su prethodnog utorka na sednici Upravnog odbora doneti zaključci i smernice za izbor novog selektora, a jedan od ciljeva je plasman na Olimpijske igre.

“Preliminarno se razmatraju mogućnosti i obavljaju se konsultacije i razgovori oko više poznatih rukometnih imena, među >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojima su Dejan Perić, Lino Červar, Nenad Peruničić, Velja Petković, Huan Karlos Pastor,

Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković, Nenad Kljajić, Ljubomir Vranješ i drugi. Nakon sagledavanja mogućnosti, biće obavljeni konkretni razgovori sa par mogućih kandidata, kako bi Upravni odbor u septembru doneo konačnu odluku. U obzir će se uzeti stav da je cilj plasman na Olimpijske igre sa EP u Poljskoj, ali i finansijski uslovi, kao i želja da se kroz stručni štab stvaraju nova selektorska imena”, rekao je Marjanović za sajt RSS-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Červar, Peruničić i Vujović kandidati za selektora

Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2014

Predsednik Rukometnog saveza Srbije (RŠ) Velimir Marjanović rekao je da su Lino Červar, Nenad Peruničić, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković i Ljubomir Vranješ kandidati za novog selektora reprezentacije. . FOTO: rss.org.rs.. Na sednici Upravnog odbora RŠ, koja je održana u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.