Pre dve sezone vicešampioni Evrope, a sada se bore za opstanak u Bundes ligi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre dve sezone vicešampioni Evrope, a sada se bore za opstanak u Bundes ligi

Da li je vreme da se uprava Borusije iz Dortmunda zahvali na saradnji Jirgenu Klopu? "Milioneri" su imali košmarnu sezonu, a u poslednjem susretu prvog dela sezone, pre dve godien vicešampioni Evrope poraženi su u Bremenu od Verdera 2:1.

Posle 17 kola, ekipa iz Dortmunda je na pretposlednjem mestu, a ako u nedelju Frajburg pobedi, onda će "milioneri" posle jesenjeg dela sezone da završe sa "fenjerom" u Bundes ligi. Domaćin je imao sigurno vođstvo, a neizvesnost je uneo Humels >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << golom u 69. minutu, ali do kraja susreta gosti nisu imali uspeli da stignu do boda.

Bajer nastavlja sa promenljivim igrama. "Farmaceuti" su golom Belarabija u 83. minutu uspeli da osvoje bod na "Baj areni" protiv Ajntrahta. Golova nije bilo u Štutgartu i Gelzenkirhenu.

Rezultati: Augzburg - Borusija Menhengladbah 2:1 (Fojlner 20, Bobadilja 51 - Kruse 3), Verder - Borusija Dortmund 2:1 (Selke 3, Bartlels 62 - Humels 69), Bajer Leverkuzen - Ajntraht 1:1 (Belarabi 83 - Majer 36 penal), Šalke - Hamburger 0:0, Štutgart - Paderborn 0:0, Volfsburg - Keln 2:1 (Dost 16, Naldo 78 - Maroh 11).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.