Potvrđeno: Najuspešnije atletsko prvenstvo Evrope u istoriji srpskog saveza! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Najuspešnije atletsko prvenstvo Evrope u istoriji srpskog saveza! (FOTO)

Atletski savez Srbije na svaka dva-tri meseca ima dobrog povoda za okupljanje i nasmejane konferencije.

Nova žetva medalja, ovog puta na seniorskom otvorenom prvenstvu Evrope dodao je još pozitivnih impulsa srpskoj kraljici sportova koja poslednjih godina dostiže nebeske visine.

- Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je najuspešnije prvenstvo u istoriji saveza. Od 11 sportista, imali smo sedam finala i dve medalje.

- Mogli smo i više medalja, ali je i finale odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uspeh. Tu nijanse odlučuju - rekao je Veselin Jevrosimović, koji je želeo posebno da apostrofira pojedine discipline, u kojima nismo ranijih godina imali previše uspeha.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

- Želim da spomenem da nismo imali skakača udalj još od Nenada Stekića (Lazar Anić prim.aut), da nismo nikad imali atletičarku na 400 metara u finalu (Tamara Salašli prim. aut), kao i atletičara na 110 metara prepone, koji ima osmi rezultat u kvalifikacijama (Milan Ristić prim. aut) - zaključio je Jevrosimović u prostorijama atletske dvorane u Beogradu.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Atletičari Srbije najavljuju nove uspehe

Izvor: Beta, 12.Jul.2016

Evropsko prvenstvo u Amsterdamu bilo je najuspešnije do sada za srpske atletičare, koji su danas obećali još bolje rezutate u budućnosti, a posebno na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru."Ovo je bilo naujspešnije Evropsko prvenstvo za Atletski savez Srbije od kad postoji. Od 11 atletičara, njih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.