Poruka iz vrha Denvera: Nikola, šta god da odlučiš - imaćeš našu podršku

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka iz vrha Denvera: Nikola, šta god da odlučiš - imaćeš našu podršku

Da li je na pomolu veliki obrt?

Dok srpska košarkaška javnost s nestrpljenjem iščekuje konačnu odluku Nikole Jokića po pitanju da li će ovo leto posvetiti reprezentacije Srbije i Evrobasketu ili individualnom radu u Denveru, iz Kolorada je stigla poruka podrške svojoj prvoj zvezdi, kakvu god odluku donela.

Naime, u razgovoru sa medijima Generalni menadžer Nagetsa Tim Koneli dotakao se i teme Jokićevih planova za leto, a on je poručio da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jokić ima slobodu da samostalno donese odluku.

"Kakvu god odluku bude doneo imaće našu punu podršku", rekao je Koneli.

Podsetimo, tokom nedavnog objavljivanja spiska kandidata za ovogodišnji Evrobasket (31. avgust - 17. septembar) selektor Aleksandar Đorđević izbegao je da odgovori na pitanje - da li će Nikola Jokić igrati na Evrobasketu? Umesto toga, uputio je kontrapitanje gde je novinare upitao:

"Da li se ja zovem Nikola Jokić? Ne. Odgovorio sam vam na pitanje".

Poslednjih meseci mnogo se pisalo i pričalo o tome kakvu konačnu odluku će doneti prvi igrač Denvera. Mada Konelijeva izjava ostavlja minimalni prostor da bi Jokić zapravo mogao da zaigra na Evropskom prvenstvu, u ovom trenutku somborski centar bliži je odluci da ostane i radi na svom telu tokom leta.

Ne treba zaboraviti da je i asistent Generalnog menadžera Arturas Karnišovas već poslao identičnu poruku srpskoj javnosti pre gotovo dva meseca.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.