Poruka Hodžsona i Runija navijačima Engleske VIDEO

Izvor: Mondo, 13.Jun.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Hodžsona i Runija navijačima Engleske VIDEO

Selektor i kapiten pozvali navijače svoje reprezentacije da se urazume.

Foto: Carl Court/Guliver/Getty Images

Engleska sportska javnost i svi u reprezentaciji ozbiljno su zabrinuti zbog upozorenja UEFA da će njihovi fudbaleri biti izbačeni sa Evropskog prvenstva u Francuskoj ukoliko navijači nastave da učestvuju u incidentima.

Svesni da im preti ozbiljna opasnost, selektor Roj Hodžson >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i kapiten Vejn Runi apelovali su na svoje pristalice da povedu računa o ponašanju.

"Veoma sam zabrinut zbog sankcija koje nam prete. Naporno smo radili da bismo stigli ovde i očajnički želimo da ostanemo na turniru. Zato apelujem na sve naše navijače da budu razumni, da se drže dalje od nevolja i pomognu nam da se pretnje ne ostvare, a mi ćemo se potruditi da igrama što duže ostanemo na takmičenju", izjavio je Hodžson.

"Hvala svim navijačima Engleske na odličnoj podršci protiv Rusije. Sada nam predstoji važna utakmica protiv Velsa i nadam se da će nam opet pomoći. Molim vas da, ako nemate kartu, ne putujete u Lans. Budite razumni, vodite računa o bezbednosti i nastavite da nas podržavate na pravi način", dodao je Runi.

Podsetimo, duel Engleske i Rusije igran je u Marseju (1:1), a ovaj lučki grad prethodnih dana predstavljao je pravo boljno polje za engleske i ruske huligane.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžson i Runi mole navijače za mir

Izvor: B92, 13.Jun.2016

Selektor i kapiten Engleske reprezentacije Roj Hodžson i Vejn Runi uputili su apel svojim navijačima da se klone nevolja, ali i da nastave da podržavaju tim...UEFA je zapretila reprezentacijama Engleske i Rusije da će biti diskvalifikovane ukoliko navijači ove dve selekcije nastave da izazivaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.