Portparol Rada dobio otkaz zbog šale sa Grantom

Izvor: Sportal.rs, 31.Mar.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portparol Rada dobio otkaz zbog šale sa Grantom

Jedna interna šala, preneta na društvenoj mreži Tviter, izazvala je snažnu reakciju javnosti i koštala je posla portparola fudbalskog kluba Rad, iako je predmet te šale humor shvatio kao - humor.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šala koštala posla portparola Rada

Izvor: Beta, 31.Mar.2012

BEOGRAD, 31. marta 2012. (Beta) - Jedna interna šala preneta na društvenoj mreži Tviter izazvala je jaku reakciju javnosti i koštala je posla portparola fudbalskog kluba Rad, iako je onaj ko je predmet te šale sh.

Nastavak na Beta...

Portparol FK Rad dobio otkaz zbog šale na račun Granta

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2012

Jedna interna šala, preneta na društvenoj mreži Tviter, izazvala je snažnu reakciju javnosti i koštala je posla portparola fudbalskog kluba Rad.

Nastavak na Radio 021...

Portparol Rada dobio otkaz zbog šale na Tviteru

Izvor: Glas javnosti, 31.Mar.2012

BEOGRAD - Jedna interna šala preneta na društvenoj mreži Tviter izazvala je jaku reakciju javnosti i koštala je posla portparola fudbalskog kluba Rad, iako je predmet te šale shvatio humor na pravi način...Portparol Rada Vladimir Savić poslao je u četvrtak interni SMS novinarima koji redovno...

Nastavak na Glas javnosti...

Šala koštala posla portparola Rada

Izvor: NaDlanu.com, 31.Mar.2012

Jedna interna šala preneta na društvenoj mreži Tviter izazvala je jaku reakciju javnosti i koštala je posla portparola fudbalskog kluba Rad, iako je predmet te šale shvatio humor na pravi način... Portparol Rada Vladimir Savić poslao je u četvrtak interni SMS novinarima koji redovno posećuju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.