Poraz orlova u Kordobi, Teo povredio prst

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016, 04:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz "orlova" u Kordobi, Teo povredio prst

Prvi poraz Srbije u 2016. godini. Domaćini turnira "Super 4" u Kordobi, Argentinci, pobedili su "orlove" 79:74 u pretposlednjoj proveri pred start Olimpijskih igara u Riju.

Iskusni "gaučosi" prelomilu su utakmicu u poslednjoj četvrtini. Razigrali su se Delfino i Noćioni, i uspeli da slave pred svojim navijačima. Za razliku od meča sa Francuzima, Srbiju nije služio šut (samo tri trojke), pogotovo Bogdana Bogdanovića. Argentinci su postigli 13 trojki, od toga pet Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Delfino, koji je sa 20 poena bio najefikasniji igrač meča. Iskusni bek je postigao čak 11 poena u poslednjoj deonici meča.

Srbija je očajno počela meč. Gubila je četa Aleksandra Đorđevića 16:3 u uvodnim trenucima susreta. Posle 10 minuta, bilo je 30:14. Ipak, "orlovi" su se probudili u drugoj četvrtini, do sredine četvrte četvrtine bilo je neizvesno, ali su "gaučosi" sreijom 9:0 u finišu uspeli sa slome otpor Srbije.

Sredinom poslednje četvrtine, Kampaco je udario Miloša Teodosića. Naš plejmejker je povredio prst desne ruke, ali se nadamo da će biti spreman za početak Olimpijskim igara u Riju. Zbog lakše povrede, u timu opet nije bio Nemanja Nedović.

Poslednju proveru, Srbija će imati u ponedeljak od 23 časa, kada će četa Aleksandra Đorđevića u Kordobi da odmeri snage sa Hrvatskom.

Podsetimo, Srbija je u subotu deklasirala Francusku 105:88 u prvom kolu jakom turnira u Kordobi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.