Pogba voli crno-bele

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba voli crno-bele

Fudbaler Juventusa Pol Pogba ostaje veran Torinezima, pošto je produžio ugovor sa tim "starom damom" do juna 2019. godine.

Jedan od najcenjenijih fudbalera današnjice veran Juventusu: Pol Pogba

 

 

"Jutros smo dogovorili produžetak saradnje sa Pogbom, koji će ostati u Juventusu do 2019", rekao je direktor Juventusa Đuzepe Marota.

 

Za Pogbu su prema tvrdnjama medija bili zainteresovani Pari Sen Žermen i Real Madrid, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali je francuski fudbaler ipak odlučio da ostane u redovima šampiona Italije.

 

Pogbi (21), koji je u redove "stare dame" došao 2012. godine iz Mančester junajteda, prethodni ugovor s Juventusom važio je do juna 2016. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.