Pogba je monstrum od igrača! Šamar Manćinijevom Interu! Mihu pred strašnim Gaučosima spasila sudijska krađa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba je monstrum od igrača! Šamar Manćinijevom Interu! Mihu pred strašnim Gaučosima spasila sudijska krađa (VIDEO)

Maestralni Francuz opet nosio Staru damu do pobede uz spektakularne poteze. Šok za Nerazure u 94. minutu, Vaskez i Dibala vadili Mihajloviću i Sampdoriji dušu na pamuk

Svi koji se pitaju zašto Real, PSŽ, Čelsi i ostali velikani spremaju desetine miliona evra za naredno leto i bitku za autogram Pola Pogbe, dobijaju argumentovane odgovore iz nedelje u nedelju. Francuz izrasta u monstruoznog igrača. U ovom trenutku mu nema ravnog u Seriji A. Svaka čast legendama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Totiju i Bufonu, predatoru Tevezu, ratniku Vidalu, ali Pol Pogba igra fudbal na nivou koji je iznad italijanskog šampionata.

Već treću nedelju zaredom, Francuz teroriše odbrane protivnika i diriguje u pobedama Juventusa. Posle Napolija i Verone u dva navrata (računamo i kup Italije), Pogba je danas Staroj dami otvorio vrata pobede i protiv Kjeva. Nije bilo sporno da li će Juve pobediti. Šampion je držao Leteće magarce u šaci od početka i ređali su se uraganski napadi ka golu gostiju, ali su promašivali Pereira, Vidal, Kjelini, Morata... Sat vremena je trajal opsada gola Kjeva, a onda je Pol Pogba rešio da stvari uzme u svoje ruke. Šanse koje je do tada pripremao saigračima nisu davale rezultat, pa je preuzeo ulogu strelca. Lagan dribling i bomba levicom u sam ugao gola Kjeva. Neodbranjiv udarac Francuza! Svejedno je da li je leva ili desna noga kada je Pogba u pitanju.



Posle toga je sve bilo lakše. Pogba je stizao i da se poigrava sa fudbalerima Kjeva. Ni četvorica nisu mogli da mu uzmu loptu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.