Pobede Jelene, Nenada, Janka, Viktora i Dušana

Izvor: Blic, 31.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Jelene, Nenada, Janka, Viktora i Dušana



Jeleni Janković je danas bilo potrebno desetak minuta da pobedom okonča sinoć započeti meč protiv Slovakinje Dominike Cibulkove - 2:0 (7:5, 6:3). Ranije danas Janko Tipsarević i Viktor Troicki pobedili su 10. nosioce, južnoafrički par Kece – Mudi sa 6:2, 6:4, a Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor brazilsko-američki par Danijel – Tomas sa 6:3, 7:5.


Svi naši igrači su se današnjim pobedama plasirali u osminu finala Rolan Garosa. Janko i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Viktor su napravili čak prilično veliko iznenađenje ulaskom među 16 najboljih u ovoj kategoriji.

Jelena Janković će se u narednom, četvrtom kolu, sastati sa Poljakinjom Agnješkom Radvanskom. Ovo će Jeleni biti prvi meč sa 19-godišnjom Poljakinjom, trenutno 15. na WTA listi.

Tipsarević i Troicki će se u narednom kolu turnira u Rolan Garosu, sastati sa boljima iz duela između švedskog para, petih nosilaca Simona Aspelina i Džulijusa Noula i osmih favorita takmičenja, Španaca Marsela Granoljersa i Santjaga Venture.

Zimonjić i Nestor, drugi nosioci drugog ovogodišnjeg gren slem turnira sastaće se u trećem kolu sa pobednicima iz meča između brazilskog dubla Marselo Melo, Andre Sa i američkog tandema Radživ Rem, Bobi Rejnolds.

Vemić i Soareš u osmini finala dubla

Srpski teniser Dušan Vemić i Brazilac Bruno Soareš pobedili su danas Rumune Florina Mergeu i Orija Tekau sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4 u meču drugog kola dubla na Rolan Garosu.

Vemić i Soareš će u osmini finala igrati protiv izraelskih tenisera Džonatana Erliha i Endija Rama, koji su postavljeni za treće nosioce.

Pobeda Zimonjića i Srebotnikove u prvom kolu miks dubla

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik pobedili su danas Ruskinju Elenu Vesninu i Južnoafrikanca Džefa Kucija sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2 u meču prvog kola takmičenja mešovitih parova na Rolan Garosu.

Zimonjić i Srebotnikova, koji su postavljeni za prve nosioce, u drugom kolu igraće protiv pobednika duela Slovakinje Dominike Cibulkove i Francuza Gaela Monfilsa sa Izraelcem Endijem Ramom i Francuskinjom Natali Deši.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi Tipsarević-Troicki i Zimonjić-Nestor u trećem kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2008

PARIZ - Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki plasirali su se u treće kolo igre dublova na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto su danas u drugom kolu napravili iznenađenje pobedom nad 10. nosiocima, Južnoafrikancima Džefom Koecijem, Veslijem Mudlijem od 6:2, 6:4...U narednom kolu turnira...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.