Pobeda i eto je Švedska

Izvor: Mondo, 10.Okt.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda i eto je Švedska

Rukometašice Srbije ubeđene u uspešno gostovanje u Italiji i trijumf koji bi vicešampionkama sveta otvorio vrata Evropskog prvenstva.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković optimista je pred meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Italije, koji se igra u nedelju.

"Sutrašnja utakmica sa Italijom paktično nas 90 odsto vodi u Švedsku, jer smo Ukrajinu dobili sa 9 golova razlike i zbog toga nam je to jako bitna utakmica. Neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lako jer igramo pred njihovom publikom, ali mi smo se dobro spremili. Kako vidim, devojke su spremne, nema opuštanja i ocekujemo pobedu", poručio je Bošković.

Golman Jovana Risović smatra da će Srbija samo pametnom igrom doći do pobede protiv Italije.

"Htela bih da se zahvalim devojkama na pobedi u četvrtak. Očekuje nas utakmica sa Italijom, ukoliko budemo igrale pametno smatam da ćemo iz te utakmice izaći sa pozitivnim rezultatom", rekla je Risović.

Katarina Liščević je ocenila da ne bi trebalo da bude problema protiv Italijanki jer "većina devojaka zna kako igraju".

"Očekuje nas isti sastav kao na Mediteranskim igrama, tako da većina devojaka zna kako igraju. Pripremili smo se dobro i nadam se pobedi", poručila je Liščević.

Srbija u nedelju protiv Italije u gradu Andrei od 19 sati igra drugu utakmicu kvalifikacija za EP u Švedskoj

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.