Pobeda Reala, remi Malage i Deportiva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Reala, remi Malage i Deportiva

Fudbaleri Malage i Deportiva iz La Korunje odigrali su danas nerešeno 1:1 (0:0) u 33. kolu španske Primere.

Malaga je povela golom Nordina Amrabata na početku drugog poluvremena, ali je remi timu iz Galicije doneo napadač Oriol Rijera u 60. minutu.

Ekipa iz Andaluzije ni šesti meč u nizu nije uspela da zabeleži trijumf, zbog čega je znatno smanjila šanse da naredne sezone igra u Ligi Evrope jer Viljareal ima šest bodova više.

Deportivo je remijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Malagi pobegao iz opasne zone pošto sada ima jedan bod više od Almerije.

Sevilja bolja od Rajo Valjekana

Fudbaleri Sevilje pobedili su večeras na svom terenu ekipu Rajo Valjekana sa 2:0 u utakmici 33. kola španske Primere.

Sevilja je pitanje pobednika rešila već u prvom poluvremenu golovima Visentea Ibore u 16. i Danijela Karisa u 43. minutu.

Posle 33 odigrana kola Sevilja je četvrta na tabeli Primere sa 66 bodova, dok je Rajo Valjekano na 11. mestu sa 39 bodova.

Fudbaleri Almerije su, ranije danas, istim rezultatom savladali Eibar.

Real bolji od Selte

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na gostovanju ekipu Selte sa 4:2 u utakmici 33. kola španske Primere.

Selta je povela već u 9. minut posle dobrog kontranapada i gola Nolita, ali je slavlje domaćih kratko trajalo, pošto je Toni Kros u 16. minutu iskoristio slabu odbranu Selte i udarcem sa desetak metara izjednačio na 1:1.

U 24. minutu "kraljevski klub" je preokrenuo rezultat, a strelac je bio Havijer Ernandes, ali je samo četiri minuta kasnije Santi Nina poravnao rezultat.

Goleadu u prvom poluvremenu okončao je Hames Rodriges pogotkom u 43. minutu udarcem sa ivice šesnaesterca, a konačnih 4:2 postavio je Ernandes svojim drugim golom na meču u 69. minutu.

Juče:

Espanjol - Barselona 0:2

Atletiko Madrid - Elče 3:0

Hetafe - Levante 0:1

Real Sosijedad - Viljareal 0:0

Ponedeljak:

Valensija - Granada (20.45)

Odigrano u petak:

Kordoba - Atletik Bilbao 0:1

Tabela: Barselona 81 bod, Real Madrid 79, Atletiko Madrid 72, Sevilja 66, Valensija 65, Viljareal 53, Malaga 47, Atletik Bilbao 46, Selta 42, Espanjol 42, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.