Pobeda Hetafea, remi na Madrigalu

Izvor: B92, 29.Nov.2013, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Hetafea, remi na 'Madrigalu'

Fudbaleri Hetafea ostvarili su minimalnu pobedu protiv Levantea u prvom meču 15. kola Primere.

Meč je rešen u 78. minutu kada je Pedro Leon postigao jedini pogodak na meču.

U drugom meču dana, Viljareal je na svom 'El Madrigalu' imao sva tri boda do devedesetog minuta, ali je Malaga ipak uspela da stigne do boda. 'Žuta podmornica' je povela posle pola časa igre preko Bruna Sorijana, ali je slavlje domaćih sprečio Robson Velington u poslednjim trenucima meča.

Ostali mečevi na programu su za vikend, Real na 'Bermabeu' dočekuje Valjadolid, Atletiko Madrid ide na noge Elčeu, dok kolo zatvara duel između Atletik Bilbaa i Barselone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Hetafea, remi na 'Madrigalu'

Izvor: B92, 29.Nov.2013

Fudbaleri Hetafea ostvarili su minimalnu pobedu protiv Levantea u prvom meču 15. kola Primere...Meč je rešen u 78. minutu kada je Pedro Leon postigao jedini pogodak na meču...U drugom meču dana, Viljareal je na svom 'El Madrigalu' imao sva tri boda do devedesetog minuta, ali je Malaga ipak uspela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.