Pittsburgh protiv Tampa Bay-a za finale

Izvor: TV Arena Sport, 26.Maj.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pittsburgh protiv Tampa Bay-a za finale

Kao što se moglo i očekivati, pobednik finalnog susreta Istočne konferencije biće odlučen posle sedme utakmice.

Lightning je u prošlom susretu imao priliku pred svojim navijačima završi posao i plasirati se u finale.

Međutim, Pittsburgh je pokazao da nije bez razloga završio na drugom mestu posle regularnog dela prvenstva. Slavili su ubedljivu pobedu i sada je serija ponovo izjednačena.

Pittsburgh je imao zaista težak put do konferencijskog finala. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Pobedili su prvo New York Rangerse, zatim Washington Capitalse i sada igraju protiv Lightninga.

Ukoliko zabeleže pobedu i ostvare plasman u finale, to će biti više nego zasluženo. U prethodna tri susreta na domaćem terenu doživeli su dva poraza od Lightninga.

Bez obzira što su gosti izuzetno kvalitetna ekipa, teško da će Penguinsi dozvoliti sebi da i treći put u svojoj dvorani izgube od Lightninga. Napravili si veliki uspeh u prošloj utakmici i sada ne bi trebalo prokockaju šansu za ulazak u finale.

Direktan prenos ovog duela očekuje nas 27. maja dva sata nakon ponoći na Areni 1.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.