Pitanje dana u Barsi: Kolika pauza čeka Inijestu?

Izvor: Mondo, 22.Okt.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje dana u Barsi: Kolika pauza čeka Inijestu?

Pojedini mediji javljaju da je, čak, za iskusnog vezistu završena sezona!

Foto: AP/Manu Fernandez

Sumorna nedelja je iza fudbalera Barselone kada su povrede u pitanju. Od ranije su van trenažnog procesa Rafinja i Arda Turan, u duelu Lige šampiona sa Mančester sitijem (4:0) u sredu teren su već u prvom poluvremenu morali da napuste Alba i Pike, a u lekarsku ambulantu moraće i Andres Inijesta.

Iskusni vezista je u subotnjoj utakmici sa Valensijom dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << udarac u koleno, zbog čega je morao van terena već u 14. minutu.

Izvor: YouTube

Klub je saopštio da je u pitanju povreda ligamenata desnog kolena, ali još se ne zna tačan stepen. Jasno je, međutim, da u slučaju takve povrede predstoje bar tri-četiri meseca pauze, a pojedini španski mediji čak navode da bi zbog Inijestinih godina, 32, za sjajnog vezistu mogla i da bude završena sezona. To potkrepljuju podatkom da mu ovo nije prva teža povreda i da je njegovom telu potreban dosta duži period oporavka i povratka u formu nego sportisti u dvadesetim godinama.

U svakom slučaju, Luis Enrike će imati veliki problem da sastavi tim za naredne utakmice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.