Pires: Ivanović je najbolji igrač Čelsija, ne znam zašto niko ne priča o njemu

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pires: Ivanović je najbolji igrač Čelsija, ne znam zašto niko ne priča o njemu

Nekadašnji fudbaler Arsenala i francuske reprezentacije, Robert Pires je posle pobede Čelsija u Liga kupu nad Liverpulom od 1:0 imao samo reči hvale za Branislava Ivanovića koji je postigao pobedonosni gol, rekavši da je trenutno najbolji defanzivac u Engleskoj, a možda i u Evropi.

"Prema mom mišljenju, Čelsijev najbolji igrač je Ivanović. On je najbolji defanzivac u Premijer ligi, možda i u Evropi. Ne razumem zašto niko ne priča o njemu, kada je toliko dobar i kompletan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrač. Ima sve što je potrebno - snagu, skok, brzinu i tehniku. Za mene, on je savršeni defanzivac - džin", rekao je Pires oduševljen partijom kapitena srpske reprezentacije.

Ivanović je od dolaska u Čelsi 2008. godine iz moskovske Lokomotive osvojio sedam trofeja, od kojih su najbitniji Liga šampiona 2012. i Liga Evrope 2013. godine.

Ukoliko nastupi u subotnjem derbiju protiv Mančester sitija, to će mu biti jubilarni 300. nastup za "plavce", a 30. od starta ove sezone u kojoj je tri puta bio strelac i pet puta asistent.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROBER PIRES: Ivanović je savršen igrač – džin!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015

Bivši fudbaler Arsenala Rober Pires istakao je za britanske medije da je po njegovom mišljenju srpski reprezentativac Bane Ivanović savršen igrač i da bi trebalo mnogo više da se priča o njemu.. . – Prema mom mišljenju, Čelsijev najbolji igrač je Ivanović. On je najbolji defanzivac u Premijer...

Nastavak na HotSport.rs...

"Ne razumem zašto niko ne priča o Ivanoviću, pa on je najbolji igrač Čelsija"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2015

Pljušte pohvale na račun Branislava Ivanovića, defanzivca Čelsija i kapitena "orlova". Poslednji koji je oduševljeno govorio o Banetu je nekadašnji as Arsenala i francuske reprezentacije Rober Pires, koji nije štedeo reči...- Prema mom mišljenju, Čelsijev najbolji igrač je Ivanović. On je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.